Tweedehands iPhone 4S 16GB

Geplaatst op 26 April 2016 - 02:15

Tweedehands iPhone 4S 16GB

Hoewel Apple inmiddels al nieuwere modellen heeft uitgebracht, behoort de tweedehands iPhone 4S 16GB nog altijd tot de meest populaire tweedehands telefoons. Gebruikte iPhones brengen echter een zekere mate van risico met zich mee, met name wanneer u ze bestelt via schimmige aanbieders. De website van Remarketed.nl is dan een veilig en betrouwbaar alternatief.

Het grote assortiment van Remarketed.nl biedt u de keuze uit een breed scala aan tweedehands telefoons van gerenommeerde merken zoals Samsung en Apple. Met name de tweedehands iPhone 4S 16GB is een van de meest geliefde modellen op onze website. Dit toestel biedt u de kwaliteit, het design en het gebruiksgemak van een nieuwe iPhone, maar dan voor een fors lager bedrag.

Tweedehands iPhone 4S 16 GB los kopen

Naast een tweedehands iPhone 4S 16 GB kunt u bij Remarketed.nl uiteraard ook kiezen voor andere modellen tweedehands telefoons. Heeft u bijvoorbeeld niet voldoende aan 16GB opslagruimte op uw telefoon? Kies in dat geval voor de tweedehands iPhone 4S 32 GB. Dit is exact hetzelfde toestel, maar dan met 2 keer zoveel ruimte voor uw apps en media.

Geeft u de voorkeur aan een tweedehands iPhone van een nieuwere generatie? Bekijk dan eens van onze andere tweedehands telefoons zoals een iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 5 of iPhone 6. Hoe nieuwer de tweedehands iPhone is, hoe hoger de prijs. Ten opzichte van de winkelprijs van een nieuw exemplaar is het bedrag echter nog altijd zeer voordelig te noemen.

iPhone 4S tweedehands telefoons

Bij Remarketed.nl kunt u rekenen op een tweedehands iPhone 4S die zowel van binnen als buiten in prima staat verkeert. Wij verkopen namelijk alleen tweedehands telefoons van zogeheten A-klasse. Dit betekent dat elk toestel een strikte kwaliteitscontrole heeft ondergaan en weinig tot geen sporen van gebruik vertoont.

Dit is de reden dat wij met veel vertrouwen 12 maanden garantie op elke tweedehands iPhone 4S bieden. Zo heeft u niet alleen de zekerheid op een goed toestel, maar kunt u in geval van vragen of problemen ook altijd aan de bel trekken. Dit staat natuurlijk in schril contrast met de onzekere situatie wanneer u een tweedehands iPhone koopt op een website zoals Marktplaats.

Tweedehands iPhone 4S aanbieding

Elke tweedehands iPhone 4S van Remarketed.nl wordt standaard geleverd met een handige USB-lader, USB-kabel en een headset van prima kwaliteit. Wilt u een bestelling plaatsen op de website? Voeg de iPhone toe aan uw gewenste producten en klik om de bestelling af te ronden. U wordt vervolgens direct doorgeleid naar het betaalscherm.

Alle tweedehands telefoons op onze website zijn volledig simlockvrij, zodat u zelf bepaalt bij welk abonnement u het toestel wilt gebruiken. Twijfelt u nog en heeft u vragen over een tweedehands iPhone op onze website? Bel vrijblijvend naar +31 85 0043 960 voor advies op maat of hulp bij technische vragen.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Top 5 refurbished iPhone