Touwtje springen met je iPhone, het kan!

Geplaatst op 29 August 2016 - 09:46

Touwtje springen met je iPhone, het kan!

We willen allemaal fit zijn en een mooi lichaam hebben, maar aan de andere kant hebben we het eigenlijk ook te druk om naar de sportschool te gaan. Vanuit deze gedachte worden er steeds meer slimme apps ontwikkeld om gewoon thuis aan de slag te kunnen met fitness, zodat je in je eigen omgeving toch aan je lichaam kan werken. Nieuw in de AppStore is de mogelijkheid tot touwtje springen. Nee, niet letterlijk met je telefoon, maar met de Smart Rope app.

Je moet de Smart Rope wel kopen

De Smart Rope is wel een springtouw dat moet worden verbonden met de Smart Rope app. Het is dus wel nodig om een uitgave te doen. De gemiddelde prijs van de Smart Rope ligt rond de 90 euro. Het springtouw maakt verbinding met je iPhone of bijvoorbeeld met je iPad, zodat alles heel nauwkeurig wordt geregistreerd. Daarnaast is de app er om je aan te moedigen om net even dat beetje extra met je springtouw te doen, zodat je echt het maximale uit jezelf haalt. Je verbruikte calorieën worden berekend, waardoor je echt helemaal weet hoe je ervoor staat. 

23 led-lampjes

Er zijn in totaal 23 led-lampjes in het springtouw zelf aangebracht. Als je lekker aan het springen bent, dan lichten deze lampjes per minuut wel enkele duizenden keren op. Hierdoor kan er een stroboscoopeffect worden gerealiseerd, waardoor je al je gegevens in de verlichting van je ronddraaiende touw kan aflezen. Dat is natuurlijk helemaal geweldig!

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Boete voor je telefoon in de auto
In de wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat wel en niet is toegestaan ​​met betrekking tot telefoongebruik achter het stuur. Enkele belangrijke punten zijn het gebruik van een telefoonhouder voor bepaalde taken en het vermijden van afleiding tijdens het rijden. Overtredingen kunnen leiden tot boetes. Lees de volledige blog voor meer details.
Top 5 refurbished iPhone