Touch Disease van de iPhone 6 Plus heeft eindelijk een reparatieprogramma

Geplaatst op 20 December 2016 - 16:07

 

Touch Disease van de iPhone 6 Plus heeft eindelijk een reparatieprogramma

Lange tijd heeft Apple ontkent dat de iPhone 6 Plus kampt met de zogenaamde Touche Disease. Het bedrijf heeft de klachten van de iPhone 6 Plus gebruikers wel aangehoord, maar heeft niet eerder erkend dat het om een probleem gaat waar de gebruiker zelf niets aan kan doen. Tot nu, want Apple heeft nu officieel erkend dat de iPhone 6 Plus Touch Disease bestaat en dat daar ook daadwerkelijk iets aan gedaan moet worden. Nadeel is dan wel weer dat Apple de klanten laat betalen voor de reparatie.

 

Wat is de Touch Disease?

Niet alle iPhone 6 Plus gebruikers hebben daadwerkelijk te maken gekregen met de Touch Disease, en ook niet iedereen heeft het meegekregen, dus voor wie niet weet waar het over gaat: de Touch Disease is een benaming die is gegeven aan een probleem dat voorkomt in de iPhone 6 Plus. Hierin zit een Touch IC chip die vastgemaakt is op het moederbord, echter, om onbekende reden laat de hechting los in bepaalde toestellen. Hierdoor gaat het beeldscherm regelmatig knipperen en stotteren. Dit verschijnsel wordt omschreven als de Touch Disease.

 

De oplossing zit in een reparatieprogramma

Nu Apple het probleem eindelijk heeft erkend komt het bedrijf ook met een reparatieprogramma. Het is dus te repareren. Apple heeft wel aangegeven niet van plan te zijn de kosten op zich te nemen en laat weten dat het reparatieprogramma ongeveer 167 euro zal kosten. Diverse refurbished iPhone 6 modellen hebben ook last van de Touch Disease, maar voor deze toestellen wordt geen reparatieprogramma gemaakt.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Telefoon recyclen en er geld mee verdienen
een programma waarbij je jouw gebruikte mobiele apparaten terug kunt verkopen aan ons. In ruil daarvoor krijg je een eerlijke vergoeding die je bijvoorbeeld weer kunt gebruiken voor het aanschaffen van een nieuw refurbished apparaat, zoals een MacBook of een iPad.
Ontdek de MacBook Air met M1: Snel, stijlvol en een superbatterij.
de MacBook Air met M1-chip is niet zomaar een update. Als je deel uitmaakt van de Remarketed Family, krijg je niet alleen dit geweldige apparaat, maar ook alle zekerheden die komen met een Remarketed device. Want laten we eerlijk zijn, bij Remarketed gaat het niet alleen om de apparaten. Het gaat om de ervaring, de community, en om samen plezier te hebben terwijl we de circulaire economie vooruithelpen.<br />
Met je rechtermuisknop klikken op je MacBook
Om de rechtermuisklikfunctionaliteit op je MacBook te activeren, begin je met het openen van de Systeemvoorkeuren via het Apple-menu. Daarna navigeer je naar 'Trackpad' en selecteer je 'Secundair klikken' om je gewenste rechtermuisklikoptie in te stellen, zoals klikken met twee vingers of klikken in de rechterbenedenhoek. Deze eenvoudige aanpassing maakt je MacBook gebruiksvriendelijker en geeft je meer controle over je apparaat. Het volgen van deze stappen biedt een handige manier om je computerervaring te verbeteren door functionaliteiten toe te voegen die je voorkeuren weerspiegelen.
Top 5 refurbished iPhone