Top 4 duurste iPhones ter wereld

Geplaatst op 10 December 2015 - 12:00

Goldstriker Supreme

De Goldstriker Supreme is gebaseerd op de iPhone 3GS. De navigatietoets trekt alle aandacht bij deze telefoon: deze is namelijk bedekt met een 7.1 karaats diamant. Voor de buitenkant heeft producent Apple 22 karaats goud gebruikt. Daarnaast bevat dit toestel meer dan honderd diamanten. Om deze telefoon te kopen heb je wel een klein fortuin nodig: de waarde bedraagt ongeveer 3.2 miljoen dollar.

 

Princess Plus

De door juwelier Peter Aloisson ontworpen iPhone Princess Plus heeft de hardware van een iPhone 4. De buitenkant is gemaakt van 18 karaat wit goud en bevat maar liefst 138 diamantjes. De telefoon heeft hierdoor een waarde van 176 duizend dollar. In vergelijking met de andere telefoons in dit blog is deze nog het best betaalbaar.

 

Black Diamond

Zoals de naam al doet vermoeden, bevat de iPhone Black Diamond een zeldzame zwarte diamant. Deze iPhone 5 is daarnaast bedekt met 24 karaats goud en ingelegd met meer dan zeshonderd diamanten. Dit toestel kost maar liefst 10 miljoen Engelse pond en is daarmee de duurste telefoon ter wereld.

 

Goldgenie

Dit is naar verluid de iPhone van David Beckham, Usain Bolt en P. Diddy. De buitenkant van de Goldgenie is gemaakt van 24 karaats goud en het bekende Apple-logo bestaat volledig uit diamanten. De waarde van dit toestel ligt hierdoor rond de 3,5 miljoen dollar.

 

Goedkopere optie

Mensen die minder te besteden hebben, kunnen alsnog zo’n kekke iPhone op de kop tikken. Voor minder dan 200 euro ben je al in het bezit van een refurbished iPhone. Je zou het zonder de gouden huls en dure diamanten moeten stellen, maar qua ‘innerlijk’ doen deze smartphones niet onder voor die van Beckham, Diddy en Bolt. Kijk voor ons complete aanbod aan voordelige refurbished iPhones nú in onze webshop!

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Een gepersonaliseerde telefoon houder maken
Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je gezin te doen waar je ook nog iets aan hebt? Waarom niet een middagje samen knutselen met materialen die je al in huis hebt? We hebben een geweldig doe-het-zelf project voor je: een smartphone houder maken van gerecycled karton.
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Top 5 refurbished iPhone