Tips: hoe vind ik een goedkope iPhone?

Geplaatst op 9 February 2016 - 03:45

Tips: hoe vind ik een goedkope iPhone?

 

Bent u een groot fan van producten van Apple, zoals een iPhone of iPad, maar vindt u de prijs voor deze producten veel te hoog? Wellicht haakt u dan direct af, dit is echter onnodig. Er zijn tegenwoordig verschillende manieren om voor een relatief lage prijs een kwalitatief goede iPhone te vinden. Zo betaalt u niet veel meer voor een iPhone, dan voor een mobiele telefoon van bijvoorbeeld Samsung of HTC, maar heeft u wel het unieke design van een toestel van Apple in uw bezit! In dit artikel belichten we verschillende manieren om een iPhone voor een lagere prijs te vinden, dan voor de hoofdprijs die u bij een nieuw toestel betaalt.

 

Zo kunt u in plaats van het nieuwste model iPhone bijvoorbeeld ook kiezen voor een goedkoper model, die al iets ouder is. Neem bijvoorbeeld een iPhone 5s in plaats van een iPhone 6s! Ook de kwaliteit van een iPhone 5s is zeer hoog, waardoor u hier gegarandeerd vele jaren mee vooruit kunt.

 

Overweeg een gebruikte of refurbished iPhone

 

Heeft u al eens nagedacht over de aanschaf van een gebruikte of refurbished iPhone? Voor een gebruikte iPhone hoeft u niet langer uren op Marktplaats of Ebay te zoeken, u vindt deze iPhones tegenwoordig namelijk ook in verschillende winkels. Zo heeft u de garantie dat u het toestel bij de aanschaf ook daadwerkelijk werkend in handen krijgt! Een tweedehands model iPhone is een gebruikt toestel waar verder niets aan is veranderd, zoals het toestel van een particulier bijvoorbeeld ook zou worden aangeboden op internet. Een refurbished iPhone lijkt op een gebruikte iPhone, maar kent een aantal verschillen.

 

Wanneer u voor een refurbished iPhone kiest, dan kiest u voor een gereviseerde iPhone, wat betekent dat het toestel technisch volledig nagekeken is op eventuele defecten. Mocht er sprake zijn van een defect in het toestel, dan wordt deze voorzien van nieuwe onderdelen. Daarbij wordt de binnenkant van de iPhone volledig schoongemaakt en krijgt ook de buitenkant een opfrisbeurt. Een refurbished iPhone heeft dus veel weg van een nieuwe telefoon, maar dan voor een lagere prijs!

 

Kwaliteit van goedkope iPhones

 

Twijfelt u over de kwaliteit van goedkope iPhones? Dit is onnodig! Bij een refurbished iPhone krijgt u standaard een jaar garantie, in sommige gevallen zelfs twee jaar. Mochten de onderdelen in uw mobiele telefoon in deze periode kapot gaan, dan wordt de iPhone gratis voor u gerepareerd. Zo weet u zeker dat u ook met een refurbished iPhone jaren vooruit kunt. Bij een ouder model iPhone die u nieuw in de winkel koopt, zit doorgaans eveneens twee jaar garantie.

 

Zelfs op gebruikte iPhones krijgt u bij sommige aanbieders een jaar lang garantie. Daarbij worden de gebruikte iPhones onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole, als deze bij een dergelijke aanbieder worden binnengebracht. Wel kunnen er bij een gebruikte iPhone lichte gebruikerssporen zichtbaar zijn op het toestel, dit is echter minimaal. Op deze website vindt u een voorbeeld van een aanbieder van goedkope iPhones. Bij deze aanbieder krijgt u op zowel gebruikte, als ook op refurbished iPhones een jaar lang garantie.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Telefoon recyclen en er geld mee verdienen
een programma waarbij je jouw gebruikte mobiele apparaten terug kunt verkopen aan ons. In ruil daarvoor krijg je een eerlijke vergoeding die je bijvoorbeeld weer kunt gebruiken voor het aanschaffen van een nieuw refurbished apparaat, zoals een MacBook of een iPad.
Ontdek de MacBook Air met M1: Snel, stijlvol en een superbatterij.
de MacBook Air met M1-chip is niet zomaar een update. Als je deel uitmaakt van de Remarketed Family, krijg je niet alleen dit geweldige apparaat, maar ook alle zekerheden die komen met een Remarketed device. Want laten we eerlijk zijn, bij Remarketed gaat het niet alleen om de apparaten. Het gaat om de ervaring, de community, en om samen plezier te hebben terwijl we de circulaire economie vooruithelpen.<br />
Met je rechtermuisknop klikken op je MacBook
Om de rechtermuisklikfunctionaliteit op je MacBook te activeren, begin je met het openen van de Systeemvoorkeuren via het Apple-menu. Daarna navigeer je naar 'Trackpad' en selecteer je 'Secundair klikken' om je gewenste rechtermuisklikoptie in te stellen, zoals klikken met twee vingers of klikken in de rechterbenedenhoek. Deze eenvoudige aanpassing maakt je MacBook gebruiksvriendelijker en geeft je meer controle over je apparaat. Het volgen van deze stappen biedt een handige manier om je computerervaring te verbeteren door functionaliteiten toe te voegen die je voorkeuren weerspiegelen.
Top 5 refurbished iPhone