Superleuke nieuwe camerafuncties op de iPhone

Geplaatst op 6 October 2016 - 10:02

Superleuke nieuwe camerafuncties op de iPhone

iPhone gebruikers die een iPhone 7 Plus hebben aangeschaft komen voor veel verrassingen te staan als het gaat om de mogelijkheden van de camera. Eerder al werd bekend dat de iPhone 7 Plus camera voorzien is van een dubbele lens, waardoor deze aanzienlijk scherpere en gedetailleerdere foto’s en video’s maakt. Maar er zijn nog veel meer leuke dingen te vermelden over deze camera.

 

Veel nieuwe opties met de iPhone 7 Plus camera

De camera-app is voorzien van een nieuwe button die alleen op de Plus editie van de iPhone 7 te vinden is. Der is een witte cirkel op het scherm te zien waarin 1x staat aangegeven. Wanneer er op de button wordt getikt, dan veranderd deze zich in 2x, voor de optische zoom. Het digitaal zoomen loopt op tot maar liefst 10x. Een andere nieuwe optie is het maken van portretfoto’s met de speciale portretfunctie op de iPhone 7 Plus. Deze functie neemt de voorgrond, een persoon, scherp in beeld en zorgt voor een automatische vervaging van de achtergrond, waardoor portretfoto’s veel intenser zijn. Deze nieuwe functie is beschikbaar vanaf iOS 10.1, dus het kan zijn dat je hier nog geen gebruik van kan maken als je nog geen update hebt gehad.

 

Een sterkere flits

Op zowel de iPhone 7 Plus modellen als de reguliere modellen van de iPhone 7 is een nieuwe flitser aangebracht die sterker is dan voorheen. De camera is in alle opzichten sterk verbeterd, waarmee Apple ook laat zien zich bewust te zijn van de populariteit van de foto- en videonetwerken van tegenwoordig.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Een gepersonaliseerde telefoon houder maken
Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je gezin te doen waar je ook nog iets aan hebt? Waarom niet een middagje samen knutselen met materialen die je al in huis hebt? We hebben een geweldig doe-het-zelf project voor je: een smartphone houder maken van gerecycled karton.
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Top 5 refurbished iPhone