Snapchat-concurrent van Apple

Geplaatst op 13 September 2016 - 09:29

Snapchat-concurrent van Apple

Snapchat is natuurlijk bijzonder populair, voornamelijk onder de jeugd. Een groot deel van de jonge iPhone-gebruikers heeft Snapchat. Als het gaat om het ontstaan van nieuwe trends, dan staat Apple eigenlijk altijd wel vooraan om een graantje mee te pikken. De populariteit van Snapchat heeft het bedrijf dan ook op een idee gebracht, namelijk een eigen Snapchat. Snapchat van Apple zal dan natuurlijk uitsluitend op Apple toestellen gebruikt kunnen worden, zoals op de iPhone en de iPad. Het is de bedoeling dat deze nieuwe app volgens jaar gelanceerd gaat worden.

Hoe gaat het eruit zien?

Dit is natuurlijk ook weer typisch zoiets waar veel over gespeculeerd gaat worden. We kunnen voorlopig ook niet anders, want er is nog helemaal niet zoveel over bekend. Het is zelfs zo dat er nog geen naam bekend is gemaakt, en er wordt dan ook vanuit gegaan dat er nog geen naam is bedacht voor de nieuwe Snapchat-concurrent. Wel is heel duidelijk dat Apple de focus wil gaan leggen op de ‘social apps’ om zieltjes te winnen voor de iPhone. De verkopen van iPhones dalen immers. Wel is bekend dat de app waarschijnlijk vierkante video’s gaat bieden, zoals we ook zien bij Instagram.

Nog een jaartje wachten

Als de Snapchat-concurrent van Apple er daadwerkelijk komt, dan zal dit pas in 2017 zijn. De app is in ontwikkeling, maar is nog lang niet klaar. Daarna is het ook nog niet zo ver, want er is een speciaal team bij Apple aanwezig dat de app eerst nog moet goedkeuren voordat deze daadwerkelijk beschikbaar komt in de AppStore.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Boete voor je telefoon in de auto
In de wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat wel en niet is toegestaan ​​met betrekking tot telefoongebruik achter het stuur. Enkele belangrijke punten zijn het gebruik van een telefoonhouder voor bepaalde taken en het vermijden van afleiding tijdens het rijden. Overtredingen kunnen leiden tot boetes. Lees de volledige blog voor meer details.
Top 5 refurbished iPhone