Snakebird eindelijk op iOS

Geplaatst op 9 August 2016 - 09:13

Snakebird eindelijk op iOS

Ken je dat verslavende spel nog dat je kon vinden op de allereerste mobiele telefoons? Dat spel waarin je een slang moest besturen die met het eten van ieder fruitje langer werd, en waarbij je de kanten, obstakels of je eigen staart niet mocht raken? Juist ja, het ongelofelijk populaire spel Snake! Dagelijks zoeken mensen in de AppStore naar een vergelijkbare game, gewoon om weer even te genieten van dat nostalgische gevoel. Goed nieuws, want er is nu een geweldige game voor iOS beschikbaar die Snake nabootst, namelijk SnakeBird!

SnakeBird?

Juist, SnakeBird! Je speelt inderdaad met een dier dat een combinatie tussen een slang en een vogel laat zien. Erg grappig, maar vooral ook erg leuk. Ook hier is het weer de bedoeling om onderweg fruitjes te eten en je weg te vinden zonder objecten of je eigen staart te raken. Daarnaast groeit SnakeBird ook met elk hapje dat wordt verorberd, dus het spel wordt steeds moeilijker. Het verschil met de originele Snake is wel dat je in deze game een speciale route moet volgen. Als je de juiste route niet vindt, dan kan je niet aan het einde komen. In de meeste gevallen kom je dan in een ravijn of in scherpe stekels terecht.

Frustratie, frustratie, frustratie!

Verreweg de meeste iPhone games, welke beschikbaar zijn in de AppStore, beginnen relatief makkelijk. Zo raak je gewend aan het spel en wordt de uitdaging lastiger. Bij SnakeBird is dit niet het geval. Je wordt eigenlijk direct in het diepe gegooid, en je zal al snel ontdekken hoe moeilijk het spel is. Frustrerend, maar wel ideaal voor iedereen die houdt van uitdagingen natuurlijk!

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Top 5 refurbished iPhone