Refurbished iPhone kopen

Geplaatst op 25 April 2016 - 22:11

Refurbished iPhone kopen

Steeds meer mensen die goedkoop een iPhone willen kopen, maken een weloverwogen keuze voor een refurbished iPhone. Remarketed.nl is dé webwinkel in Nederland op het gebied van refurbished telefoons en biedt u de keuze uit een breed aanbod voordelig geprijsde refurbished iPhones.

Een refurbished iPhone kopen is een uitstekend idee als u de kwaliteit van een nieuw toestel wilt ervaren voor de prijs van een gebruikt exemplaar. Een refurbished telefoon is namelijk al eens eerder gebruikt, maar de belangrijkste onderdelen zoals het scherm, de knoppen en de batterij zijn volledig vernieuwd.

Refurbished iPhone 4, 4S, 5, 5C, 5S of 6 gezocht?

Hierdoor is het verschil tussen een refurbished iPhone en een geheel nieuwe iPhone niet tot nauwelijks zichtbaar. Het nieuwe scherm is geheel krasvrij en door de uitstekende feedback van de nieuwe knoppen voelt de telefoon alsof hij rechtstreeks uit de fabriek komt. Het gebruiksgemak van een refurbished iPhone is voor de meeste mensen dan ook een aangename verrassing.

Wilt u een refurbished iPhone kopen maar twijfelt u nog over het beste model voor uw persoonlijke situatie? Bij Remarketed.nl kunt u kiezen uit vele populaire modellen iPhones waaronder de iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S en iPhone 6. Hoe ouder het model, hoe goedkoper uw refurbished iPhone over het algemeen is.

Gereviseerde iPhone kopen aanbieding

Apple staat bekend als een merk dat producten van hoogwaardige kwaliteit levert. Niet voor niets heeft de iPhone in de loop van de tijd een uitstekende reputatie opgebouwd. Toch moeten klanten soms ook bij niet-werkende iPhones gebruikmaken van de fabrieksgarantie. Bij een omruil ontvangen deze mensen echter geen nieuw toestel, maar een refurbished exemplaar van Apple.

Dit refurbished exemplaar is bedoeld om klanten de look en feel van een nieuwe iPhone te geven, maar is in de praktijk al eens eerder gebruikt. Toch is dit niet merkbaar, want het product is geseald in de verpakking en bevat een plastic afdekfolie. Remarketed.nl hanteert exact dezelfde criteria als Apple bij het leveren van een refurbished iPhone.

Refurbished iPhone kopen Nederland

De hoge kwaliteitseisen bij Remarketed.nl verzekeren u van een refurbished iPhone die niet onderdoet voor een nieuw toestel. Wij gebruiken alleen originele Apple onderdelen en leveren elk artikel met een complete accessoireset die bestaat uit een USB-kabel, USB-lader en headset. Ook kunt u indien gewenst rekenen op snelle service van onze medewerkers.

Wilt u ook een refurbished iPhone kopen? Op de website van Remarketed.nl is het eenvoudiger dan ooit tevoren. Plaats het gewenste artikel in uw winkelmandje en rond uw bestelling af in het betaalscherm. Meer informatie? Bel ons op +31 85 0043 960 of stuur een mailtje naar [email protected]

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Telefoon recyclen en er geld mee verdienen
een programma waarbij je jouw gebruikte mobiele apparaten terug kunt verkopen aan ons. In ruil daarvoor krijg je een eerlijke vergoeding die je bijvoorbeeld weer kunt gebruiken voor het aanschaffen van een nieuw refurbished apparaat, zoals een MacBook of een iPad.
Ontdek de MacBook Air met M1: Snel, stijlvol en een superbatterij.
de MacBook Air met M1-chip is niet zomaar een update. Als je deel uitmaakt van de Remarketed Family, krijg je niet alleen dit geweldige apparaat, maar ook alle zekerheden die komen met een Remarketed device. Want laten we eerlijk zijn, bij Remarketed gaat het niet alleen om de apparaten. Het gaat om de ervaring, de community, en om samen plezier te hebben terwijl we de circulaire economie vooruithelpen.<br />
Met je rechtermuisknop klikken op je MacBook
Om de rechtermuisklikfunctionaliteit op je MacBook te activeren, begin je met het openen van de Systeemvoorkeuren via het Apple-menu. Daarna navigeer je naar 'Trackpad' en selecteer je 'Secundair klikken' om je gewenste rechtermuisklikoptie in te stellen, zoals klikken met twee vingers of klikken in de rechterbenedenhoek. Deze eenvoudige aanpassing maakt je MacBook gebruiksvriendelijker en geeft je meer controle over je apparaat. Het volgen van deze stappen biedt een handige manier om je computerervaring te verbeteren door functionaliteiten toe te voegen die je voorkeuren weerspiegelen.
Top 5 refurbished iPhone