Refurbished iPhone en Samsung telefoons

Geplaatst op 23 April 2016 - 01:43

Refurbished iPhone en Samsung telefoons

Bent u op zoek naar een telefoon die er als nieuw uitziet en functioneert, maar wenst u niet de hoofdprijs te betalen? Dan is een refurbished telefoon van Remarketed.nl een uitstekende keuze. Wij zijn een van de voordeligste aanbieders in Nederland op het gebied van refurbished telefoons.

Een refurbished telefoon van Remarketed.nl zoals een iPhone of een Samsung Galaxy is doorgaans niet van nieuw te onderscheiden. Het gaat weliswaar om een gebruikte telefoon, maar het toestel is voorzien van een volledig nieuwe behuizing en batterij. Een refurbished telefoon lijkt dan ook nieuw uit de winkel te komen!

Refurbished iPhone 6 of Samsung Galaxy S5

De nieuwe behuizing van een refurbished telefoon bestaat onder meer uit een scherm, achterkant en knoppen. Al deze nieuwe onderdelen zijn volledig krasvrij en functioneren hetzelfde als in een nieuw toestel. Ook in technisch opzicht wordt elke refurbished telefoon volledig gereviseerd door onze specialisten. Hierdoor zult u het verschil ten opzichte van een nieuw exemplaar niet merken.

Dit is uitermate belangrijk, want juist bij een premium product zoals een iPhone of Samsung telefoon wilt u ook een premium gebruikerservaring beleven. Remarketed.nl biedt u de mogelijkheid om recente modellen zoals de iPhone 6 of de Samsung Galaxy S5 zo goed als nieuw op de kop te tikken, maar dan tegen een sterk verlaagde prijs.

Refurbished telefoon met originele onderdelen

De refurbished artikelen van Remarketed.nl voldoen aan dezelfde strikte kwaliteitseisen als de refurbished producten van de fabrikant zelf. Wanneer u uw telefoon bijvoorbeeld onder garantie terugstuurt naar de Apple winkel om het toestel om te ruilen, ontvangt u geen nieuw toestel maar een refurbished exemplaar.

Het lijkt echter om een nieuw toestel te gaan, want het product zit geseald in de verpakking en is afgedekt met een nieuwe plastic beschermfolie. Remarketed.nl hanteert exact dezelfde criteria als de fabrikant en stuurt u een refurbished telefoon die louter originele onderdelen bevat en voelt en oogt als een nieuw exemplaar.

Refurbished toestel met accessoires en garantie

Wij leveren elke refurbished telefoon met volledig nieuwe accessoires. Denk hierbij onder meer aan zaken zoals een USB-lader, USB-kabel en headset. Daarnaast krijgt u op al onze refurbished producten standaard maar liefst 12 maanden garantie. U kunt rekenen op een uitstekende service en snelle hulp bij vragen of problemen.

Het bestellen van een refurbished telefoon op de website van Remarketed.nl is heel eenvoudig. Voeg het gewenste product toe aan uw winkelwagen en klik om de bestelling af te ronden. Hierna komt u direct in het betaalscherm. Meer weten? Mail naar [email protected] of bel naar +31 85 0043 960.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Boete voor je telefoon in de auto
In de wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat wel en niet is toegestaan ​​met betrekking tot telefoongebruik achter het stuur. Enkele belangrijke punten zijn het gebruik van een telefoonhouder voor bepaalde taken en het vermijden van afleiding tijdens het rijden. Overtredingen kunnen leiden tot boetes. Lees de volledige blog voor meer details.
Top 5 refurbished iPhone