Refurbished iPhone aanbieding Nederland

Geplaatst op 23 April 2016 - 19:15

Refurbished iPhone aanbieding Nederland

Steeds vaker kiezen mensen in hun zoektocht naar een nieuwe telefoon voor een refurbished iPhone. Een gereviseerde iPhone biedt namelijk alle voordelen van een nieuw toestel, maar is in Nederland via Remarketed.nl verkrijgbaar tegen een aanzienlijk lagere prijs. Deze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is dan ook een moeilijk verslaanbare combinatie.

Remarketed.nl biedt een enorm uitgebreid assortiment op het gebied van refurbished telefoons en is onder meer gespecialiseerd in diverse bekende iPhone modellen. Elke refurbished iPhone op onze website is weliswaar eerder gebruikt, maar is compleet gereviseerd. Dit betekent dat zowel de behuizing als diverse interne componenten volledig zijn vernieuwd.

Refurbished iPhone Nederland kopen

In de praktijk krijgt u hierdoor de beschikking over een iPhone die net zo goed nieuw uit de fabriek had kunnen komen. Iedere refurbished iPhone van Remarketed.nl wordt zelfs geseald in de verpakking geleverd en wordt net als een splinternieuw toestel afgedekt met een speciale beschermfolie.

Ook aan de buitenkant van een refurbished iPhone is niet te zien dat het apparaat in het verleden al eens eerder gebruikt is. De technische specialisten van Remarketed.nl voorzien een gereviseerde iPhone standaard niet alleen van een nieuw scherm, maar ook van nieuwe knoppen en een nieuwe batterij.

Refurbished iPhone van Apple aanbieding

Hierdoor verschilt een refurbished iPhone qua functionaliteit vrijwel niet ten opzichte van een nieuwe iPhone. Het scherm is geheel krasvrij en ook op softwarematig vlak wordt het apparaat door onze technici in optimale staat gebracht. Apps starten hierdoor snel op en u beleeft een soortgelijke gebruikerservaring als bij een nieuw toestel.

Remarketed.nl hanteert dezelfde voorwaarden als Apple voor refurbished telefoons. Dit betekent dat wij alleen gebruik maken van originele Apple onderdelen en dat elk toestel grondig getest wordt voordat het wordt goedgekeurd voor gebruik. Zo krijgt u eenzelfde iPhone als u zou krijgen wanneer u bij Apple aanspraak maakt op uw garantie.

Gereviseerde iPhone in optimale conditie

Elke gereviseerde iPhone op de website van Remarketed.nl is standaard voorzien van een bijbehorend accessoirespakket. Denk hierbij onder meer aan accessoires zoals een oplader, een USB-kabel en een handige headset. Natuurlijk zijn alle accessoires bij uw refurbished iPhone volledig nieuw en nog nooit eerder gebruikt.

In de online winkel van Remarketed.nl kunt u binnen slechts enkele stappen een goedkope refurbished iPhone bestellen. Plaats uw gewenste artikel in de winkelwagen en klik op de knop om de bestelling af te ronden. Meer weten over onze producten of bestelvoorwaarden? Stel uw vraag via +31 85 0043 960 of mail naar [email protected]

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Boete voor je telefoon in de auto
In de wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat wel en niet is toegestaan ​​met betrekking tot telefoongebruik achter het stuur. Enkele belangrijke punten zijn het gebruik van een telefoonhouder voor bepaalde taken en het vermijden van afleiding tijdens het rijden. Overtredingen kunnen leiden tot boetes. Lees de volledige blog voor meer details.
Top 5 refurbished iPhone