Refurbished Apple telefoons sale

Geplaatst op 21 April 2016 - 04:13

Refurbished Apple telefoons sale

Producten van Apple staan bekend om hun hoge kwaliteit en lange levensduur, maar in veel gevallen vormt het hoge prijskaartje een nadeel. De gemiddelde iPhone kost al snel vele honderden euro’s, terwijl niet iedereen dit voor een telefoon over heeft. De refurbished Apple telefoons van Remarketed.nl zijn dan ook aan een sterke opmars bezig.

Refurbished Apple telefoons zijn tweedehands iPhones die door de technische experts van Remarketed.nl een nieuw leven hebben gekregen. Zo hebben deze producten onder meer een nieuwe behuizing en nieuwe software gekregen. Hierdoor zijn het in feite zo goed als nieuwe telefoons.

Refurbished iPhone van Apple

Al onze refurbished Apple telefoons beschikken over nieuwe knoppen, een nieuwe batterij en een nieuw en krasvrij scherm. Daarnaast wordt elke refurbished iPhone standaard geleverd in een gesealde verpakking en wordt het scherm beschermd door een speciale afdekfolie. In alle facetten geeft een refurbished Apple telefoon hierdoor het gevoel van een nieuw product.

Er is echter een belangrijk verschil: voor een nieuwe iPhone in de winkel betaalt u vele malen meer. Het prijsverschil kan oplopen tot wel vele honderden euro’s. Zonde van het geld, zeker wanneer u zich bedenkt dat het verschil tussen een refurbished iPhone en een splinternieuwe Apple telefoon niet of nauwelijks merkbaar is.

Refurbished Apple en Samsung sale

Remarketed.nl is in Nederland dé specialist op het gebied van refurbished Apple producten zoals tweedehands iPhones. Wij leveren een diversiteit aan bekende modellen, waaronder de iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S en iPhone 6. Zelfs het allernieuwste refurbished model kunt u bij ons nog voordelig op de kop tikken.

Natuurlijk vindt u in de online winkel van Remarketed.nl nog vele andere refurbished artikelen, waaronder de populaire topmodellen van de Samsung Galaxy serie. Denk hierbij onder meer aan de Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4 Mini, Samsung Galaxy S5 en Samsung Galaxy Note 3.

Refurbished Apple telefoons tegen de beste prijs

Alle refurbished Apple telefoons op de website van Remarketed.nl worden geleverd met diverse handige accessoires. Zo krijgt u onder meer een USB-lader, headset en een praktische USB-kabel om het toestel met uw computer of een ander apparaat te verbinden. Alle accessoires zijn volledig in nieuwstaat en garanderen u hierdoor van een premium ervaring.

Standaard krijgt u maar liefst 12 maanden garantie en uitstekende service bij elke refurbished iPhone van Remarketed.nl. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige telefoon en kunt u voor technische ondersteuning altijd bij een van onze hulpvaardige medewerkers terecht. Heeft u vragen over onze refurbished Apple artikelen? Bel ons dan vrijblijvend op +31 85 0043 960.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Een gepersonaliseerde telefoon houder maken
Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je gezin te doen waar je ook nog iets aan hebt? Waarom niet een middagje samen knutselen met materialen die je al in huis hebt? We hebben een geweldig doe-het-zelf project voor je: een smartphone houder maken van gerecycled karton.
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Top 5 refurbished iPhone