Professionals kiezen massaal voor de iPhone

Geplaatst op 4 April 2016 - 15:13

Professionals kiezen massaal voor de iPhone

Ondernemers kiezen tegenwoordig massaal voor de aanschaf van een iPhone in plaats van een smartphone van een ander merk. Voorheen was Samsung de meest gebruikte smartphone onder ondernemers. De wisseling heeft vooral te maken met het feit dat Apple zich meer heeft ingezet om de iPhones aantrekkelijker te maken voor zakelijke klanten.

 

Het gaat niet om bellen of mobiel internetten

Er zijn heel veel zaken die we eigenlijk met elke smartphone kunnen. Denk aan bijvoorbeeld bellen, het versturen van sms’jes en surfen op het internet. Hier heb je niet specifiek een iPhone voor nodig. Maar waar zit het verschil dan wel in? Het verschil zit voornamelijk in de apps van Apple en de mogelijkheden tot het delen van werk. Werk doormailen naar collega’s kan natuurlijk ook met het mailsysteem dat standaard op een HTC of bijvoorbeeld Samsung staat, maar er is een belangrijk iets dat deze toestellen niet kunnen bieden, en dat is iCloud.

 

iCloud is het grootste voordeel van de iPhone

Ondernemers hebben de kracht van iCloud ontdekt en dit heeft ervoor gezorgd dat de startende en bestaande ondernemers nu eerder kiezen voor een iPhone. Met iCloud is het aanzienlijk makkelijker en sneller om bestanden en documenten met andere devices te wisselen. Hierdoor wordt het makkelijker om altijd en overal aan hetzelfde te werken, ongeacht het device waar je op werkt. Daarnaast zijn de ondernemers ook van mening dat Apple veel meer apps te bieden heeft die efficiënt werken goed ondersteunen, en dit zou de keuze voor een iPhone ook aanzienlijk makkelijker maken. 

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Top 5 refurbished iPhone