Prepaid gebruik maken van je iPhone

Geplaatst op 9 April 2016 - 13:42

Prepaid gebruik maken van je iPhone

Loopt je iPhone abonnement af en wil je eigenlijk niet meer vast zitten aan een maandelijkse betaalverplichting voor een abonnement? Of heb je zelf een iPhone gekocht, maar verbruik je gewoon te weinig om een abonnement voor aan te schaffen? Dan is een prepaid simkaart natuurlijk een uitstekende optie. Verreweg de meeste iPhone en smartphone gebruikers hebben een abonnement, waardoor we niet zo vaak meer horen dat iemand prepaid belt, sms’t en internet, maar het is zeker nog wel mogelijk.

 

Als een abonnement gewoon te duur is voor je verbruik

Mensen die de hele dag met hun iPhone in de weer zijn kunnen zich niet voorstellen dat er mensen zijn die de iPhone alleen gebruiken om af en toe eens te bellen en die het internet uitsluitend via de Wifi-verbinding gebruiken. Toch zijn deze mensen er meer dan genoeg, en ze zijn natuurlijk aanzienlijk goedkoper uit dan de mensen die wel veel bellen, berichten en 3G/4G gebruiken. Juist voor deze mensen is prepaid de ideale oplossing, gewoon omdat ze zelfs niet door de minuten en data van het goedkoopste abonnement heen komen.

 

Welke prepaid is het best?

Als je een goede prepaid provider zoekt voor je iPhone, dan is AH Mobiel een goede optie. Deze heeft namelijk niet alleen reguliere prepaid simkaarten, maar ook speciale internet simkaarten. Daarnaast kan je, indien gewenst, van je beltegoed ook data inkopen in de vorm van een bundeltje. Hier ben je natuurlijk niet toe verplicht. AH Mobiel biedt je overigens ook het hoogste bonustegoed.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Een gepersonaliseerde telefoon houder maken
Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je gezin te doen waar je ook nog iets aan hebt? Waarom niet een middagje samen knutselen met materialen die je al in huis hebt? We hebben een geweldig doe-het-zelf project voor je: een smartphone houder maken van gerecycled karton.
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Top 5 refurbished iPhone