Onvoldoende onderdelen voor de iPhone 7

Geplaatst op 2 September 2016 - 09:16

Onvoldoende onderdelen voor de iPhone 7

We zitten allemaal te wachten op de release van de iPhone 7, maar nu is er een bericht naar buiten gekomen dat enigszins teleurstellend is. Naar verluidt ontbreken er onderdelen om voldoende iPhones 7 te maken en om zo aan de enorme vraag te gaan voldoen. De vraag naar de iPhone 7 is nu al zo groot dat Apple reeds heeft aangegeven dat het erg lastig gaat worden om direct aan deze grote vraag te kunnen voldoen. Dit zou betekenen dat niet iedereen vanaf de releasedatum gebruik kan maken van de iPhone 7.

Tekort aan de vernieuwende onderdelen

De iPhone 7 zal uitkomen met bijzondere features die niet eerder op een iPhone te vinden waren, zoals de dubbele camera module en de waterdichte speaker. Laten dit nu net de onderdelen zijn die Apple tekort komt om voldoende toestellen te maken. Er worden in tijd van een half jaar 6 miljoen iPhones minder gemaakt, maar dit zijn niet allemaal iPhones 7. Op dit moment is de verwachting dat er 74 miljoen iPhone 7 modellen zullen worden gemaakt. Van de iPhone 6S werden er 10 miljoen meer gemaakt.

Ook een kleinere vraag

Natuurlijk zitten er veel mensen te wachten op de iPhone 7, maar toch gaat Apple er vanuit dat de vraag naar dit toestel kleiner zal zijn. Dit heeft te maken met het feit dat de vernieuwingen niet spectaculair genoeg zijn om er een flink bedrag voor neer te leggen. De lagere productieaantallen hebben dus niet alleen te maken met de productieproblemen, maar ook met de te verwachten kleinere vraag naar het toestel.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Top 5 refurbished iPhone