Nog geen iOS 9.3.5? Start dan nu met downloaden!

Geplaatst op 9 September 2016 - 09:22

Nog geen iOS 9.3.5? Start dan nu met downloaden!

iOS 9.3.5 is beschikbaar. Heb je deze nog niet gedownload? Dan is het verstandig om dit direct te doen. Het is namelijk zo dat er een gevaarlijk lek in iOS kan worden gedicht met het downloaden van deze versie. Het gebeurt natuurlijk vaker dat er lekken ontstaan in iOS, maar zelden zijn deze echt gevaarlijk. Nu hebben we echter te maken met een lek die wel echt problemen op kan leveren, en daarom is het zaak om je iPhone zo snel mogelijk te updaten naar iOS 9.3.5.

Spionagesoftware tegengaan

NSO Group is een Israëlisch bedrijf dat ervoor gezorgd heeft dat iPhone-gebruikers in de problemen kunnen raken. Deze onderneming is verantwoordelijk voor het verspreiden van de zogenaamde Pegasus software. Dit is spionagesoftware, eigenlijk malware, die kan worden geïnstalleerd met enkel een klik op een linkje. Klinkt simpel, maar de gevolgen zijn groot. Met deze software kan de iPhone van iemand anders namelijk eenvoudig worden gevolgd. Niet alleen weet je ‘volger’ voortdurend precies waar jij uithangt, maar het is ook mogelijk om geluiden met jouw iPhone op te nemen, om al je wachtwoorden te verzamelen, om mails, chats en sms’jes te lezen en om gesprekken te achterhalen en analyseren. 

Dit wil je natuurlijk niet!

Ideale software voor stalkers natuurlijk, maar als iPhone-gebruiker wil je zeker niet dat dit je overkomt. Als jij iOS 9.3.5 nog niet hebt, dan is het verstandig om dit direct te downloaden om deze software tegen te gaan. Ga naar Instellingen – Algemeen – Software update. Je kan dan direct iOS 9.3.5 downloaden.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Een gepersonaliseerde telefoon houder maken
Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je gezin te doen waar je ook nog iets aan hebt? Waarom niet een middagje samen knutselen met materialen die je al in huis hebt? We hebben een geweldig doe-het-zelf project voor je: een smartphone houder maken van gerecycled karton.
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Top 5 refurbished iPhone