Langer genieten van je iPhone batterij

Geplaatst op 4 October 2016 - 09:25

Langer genieten van je iPhone batterij

We hoeven niet meer te gissen naar de kwaliteiten van de iPhone 7 lijn van Apple. Inmiddels kunnen we er allemaal kennis mee maken. Er worden veel positieve punten genoemd over de toestellen die onder de 7-noemer vallen. Toch blijven anderen er ook bij dat de telefoon weinig verfrissend is. Van de iPhone 7 Plus wordt vooral gezegd dat de dubbele camera van maar liefst 12 mp veel voordelen biedt, maar nu blijkt ook de accuduur van dit toestel een flink pluspunt.

Een superieure accuduur van de iPhone 7 Plus

Natuurlijk kunnen we het nooit laten om opvolgende modellen te vergelijken met het eerdere model. Het is dan ook niet vreemd dat de iPhone 7 Plus uitvoerig is vergeleken met de iPhone 6 Plus. Wat blijkt? De accuduur is bijzonder sterk verbeterd! Dit heeft alles te maken met de A10 Fusion chip met in totaal vier kernen die is aangebracht in de iPhone 7 Plus. Twee van deze kernen worden alleen bij zwaar gebruik aangesproken, waardoor de accu maar liefst een uur langer meegaat. 

De helft van de chip

Makkelijk gezegd werkt slechts de helft van de chip in de iPhone 7 Plus de hele dag door. De andere helft wordt alleen wakker bij zwaar gebruik, zoals bij het spelen van games op je iPhone. Hierdoor wordt er energie uitgespaard en mag je dus rekenen op een accu in de iPhone 7 Plus die aanzienlijk langer meegaat dan de accu van de iPhone 6 Plus. 

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Top 5 refurbished iPhone