Krijgt de iPhone van 2017 een OLED display?

Geplaatst op 8 September 2016 - 09:12

Krijgt de iPhone van 2017 een OLED display?

In 2017 komen er natuurlijk ook weer nieuwe iPhones op de markt, zoals de iPhone 8 en natuurlijk ook de iPhone 8 Plus. De geruchtenmolen is dan ook alweer flink op gang gekomen. Zo zou de homebutton in dit toestel naar verwachting worden verwerking in het touchscreen, waardoor het schermpje groter zal worden zonder dat het toestel ook in afmetingen zal toenemen. Een ander gerucht is het gebruik van een OLED display voor de iPhone van 2017.

Samsung Galaxy Edge-style

Bij de Samsung Galaxy Edge smartphone hebben we het al gezien; een lichtelijk gebogen scherm. Dit is toch wel heel populair onder de gebruikers, en dat zou dan ook de reden zijn dat Apple mee wil doen aan deze nieuwe trend. Er wordt dan ook beweerd dat de iPhone van 2017 voorzien zal zijn van een lichtelijk gebogen OLED display. Daarnaast wordt er ook gezegd dat dit niet de iPhone 8 zal zijn en ook niet de iPhone 8 Plus. Er zou dus nóg een iPhone in 2017 moeten verschijnen. 

Eerst de iPhone 7

Leuk natuurlijk, al die speculaties over de iPhones van 2017, maar de iPhone 7 moet nog verschijnen. En dit gebeurt, jawel, volgende week! September 2016 is eindelijk aangebroken en dit is wereldwijd toch wel dé maand van de iPhone 7. Overigens zal er tijdens dit populaire iPhone 7 Event ook meer duidelijk worden over de nieuwe Apple Watch 2. Voor velen dus echt een evenement om naar uit te kijken.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Boete voor je telefoon in de auto
In de wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat wel en niet is toegestaan ​​met betrekking tot telefoongebruik achter het stuur. Enkele belangrijke punten zijn het gebruik van een telefoonhouder voor bepaalde taken en het vermijden van afleiding tijdens het rijden. Overtredingen kunnen leiden tot boetes. Lees de volledige blog voor meer details.
Top 5 refurbished iPhone