Komt er een iPhone met een 3D camera?

Geplaatst op 12 December 2016 - 09:19

Komt er een iPhone met een 3D camera?

Alles wordt 3D tegenwoordig. We gaan steeds meer interesse ontwikkelen voor de wereld van virtual reality bijvoorbeeld en ook hierin speelt driedimensionaliteit een grote rol. Apple is als onderneming al lang zoekende naar een manier om weer meer publiek aan te trekken, vooral omdat het bedrijf de laatste paar jaren veel klachten ontvangt over het gebrek aan vernieuwing in de toestellen. Apple heeft dan ook nu besloten om de populariteit van 3D aan te pakken om te zorgen voor wat meer leven in de brouwerij, ofwel in je iPhone natuurlijk.

 

3D fotografie in de iPhone 7 Plus

Volgens bronnen zou de focus liggen op de iPhone 7 Plus en zou het de bedoeling zijn dat dit toestel voorzien zou gaan worden van een functie voor 3D fotografie. Apple heeft hier zelf niet al te veel kaas van gegeten en is de samenwerking aangegaan met het merk LG, uit Zuid-Korea. Daar zijn ze al wat verder met de technologie. Het is uiteindelijk de bedoeling dat er een oplossing ontwikkeld wordt waarbij de iPhone 7 Plus een update kan uitvoeren om vervolgens gebruik te kunnen maken van de 3D fotografie functie.

 

Waarom de samenwerking met LG?

Dit lijkt misschien niet heel logisch, maar is het in feite wel. Het is namelijk zo dat de iPhone 7 Plus is voorzien van een dual camera en deze is afkomstig van het Zuid-Koreaanse merk. Het merk heeft dan ook alle verstand van de mogelijkheden met deze camera en kan dan ook een update ontwerpen voor 3D fotografie op de iPhone 7 Plus. 

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Een gepersonaliseerde telefoon houder maken
Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je gezin te doen waar je ook nog iets aan hebt? Waarom niet een middagje samen knutselen met materialen die je al in huis hebt? We hebben een geweldig doe-het-zelf project voor je: een smartphone houder maken van gerecycled karton.
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Top 5 refurbished iPhone