Komt er een glazen iPhone in 2017?

Geplaatst op 26 May 2016 - 16:44

Komt er een glazen iPhone in 2017?

De geruchtenmachine over de iPhone 7 is nog in volle gang, maar een andere geruchtenmachine staat ook al flink te draaien. We hebben het dan over het model iPhone dat in 2017 op de markt zal verschijnen. Zo wordt er gezegd dat dit model, naar alle waarschijnlijkheid de iPhone 8, zal worden voorzien van een amoled display. Daarnaast bestaan er sterke vermoedens dat deze iPhone een glazen behuizing zal hebben in plaats van een behuizing van aluminium.

 

Geïnspireerd op de iPhone 4

De glazen behuizing lijkt uniek, maar is dit niet helemaal. Eerder zagen we namelijk glas in de behuizing van de iPhone 4 en bij de refurbished iPhone 5S. Deze behuizing was slechts gedeeltelijk van glas en het vermoeden bestaat dat de iPhone van 2017 volledig uit glas zal bestaan. Het is een interessante keuze, maar zeker geen onaantrekkelijke keuze. Apple wil laten zien dat het merk nog steeds nieuw, verfrissend en innovatief kan zijn. Volgens Apple analist Ming-Chi Kuo is dit dan ook de reden om in 2017 te kiezen voor een modernere behuizing, van glas dus.

 

iPhone moet vernieuwen

De klacht dat de iPhones steeds meer op elkaar gaan lijken is niet nieuw meer. Nu Apple de verkoopcijfers ziet dalen wordt het tijd om ook daadwerkelijk iets te gaan doen om deze klacht op te lossen. Een vuistregel van Apple is wel dat er een regulier model wordt gemaakt en vervolgens een verbeterde versie in een soortgelijke uitvoering, namelijk de S-uitvoering. Apple lijkt ook van deze regel af te gaan stappen door de iPhone 7S over te slaan.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Boete voor je telefoon in de auto
In de wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat wel en niet is toegestaan ​​met betrekking tot telefoongebruik achter het stuur. Enkele belangrijke punten zijn het gebruik van een telefoonhouder voor bepaalde taken en het vermijden van afleiding tijdens het rijden. Overtredingen kunnen leiden tot boetes. Lees de volledige blog voor meer details.
Top 5 refurbished iPhone