Je iPhone met je bluetooth koptelefoon verbinden

Geplaatst op 8 August 2016 - 13:16

Je iPhone met je bluetooth koptelefoon verbinden

Het is natuurlijk ideaal om je iPhone te kunnen koppelen met je koptelefoon. Je kan veel makkelijker genieten van je favoriete muziek en je hoeft niet steeds gehinderd te worden door een snoertje dat om de één of andere reden gewoon altijd in de weg zit of net te kort is. Niet alleen thuis is het ideaal om je iPhone te koppelen aan je koptelefoon, maar zeker ook onderweg. Je hoeft niet meer te klungelen met het snoer in de trein of bijvoorbeeld tijdens het sporten, en je kan je iPhone gewoon in een zak doen waarin jij het praktisch vindt, zonder rekening te houden met het snoer.

Hoe moet je de iPhone en de koptelefoon aan elkaar koppelen?

Wij hebben een praktisch stappenplan voor je opgesteld om je iPhone middels bluetooth aan je koptelefoon / headset te koppelen:

  • Zet de koptelefoon in de zogenaamde pairing mode aan. Vaak wordt deze modus automatisch geactiveerd als je de koptelefoon aan zet wanneer deze niet gekoppeld is. In deze modus gaat de koptelefoon zoeken naar een device om mee te koppelen.
  • Neem je iPhone in de hand en ga in het menu naar de instellingen.
  • Zet hier je bluetooth aan.
  • Wanneer je iPhone de koptelefoon heeft gevonden na even scannen, dan kan je deze aanklikken om te koppelen.  

Nog even controleren

Het is heel eenvoudig om te checken of je iPhone inderdaad is verbonden met je koptelefoon. Je ziet dan naast het symbool van je bluetooth een batterijtje staan. Deze geeft direct ook aan in hoeverre je koptelefoon is opgeladen. Als je geen batterijtje ziet, probeer dan opnieuw te koppelen.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Een gepersonaliseerde telefoon houder maken
Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je gezin te doen waar je ook nog iets aan hebt? Waarom niet een middagje samen knutselen met materialen die je al in huis hebt? We hebben een geweldig doe-het-zelf project voor je: een smartphone houder maken van gerecycled karton.
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Top 5 refurbished iPhone