Je iPhone mappen rond maken?

Geplaatst op 11 May 2016 - 15:46

Je iPhone mappen rond maken?

Natuurlijk wil je je iPhone zo inrichten zoals jij het leuk vindt. Toch leken we voortdurend vast te zitten aan de vierkante mappen die het scherm vulden. Hier is verandering in gekomen, door de aanwezigheid van een bug. Deze bug zorgt ervoor dat je de mappen door het downloaden van een wallpaper rond kunt maken.

 

Downloaden vanaf een Chinese website

Er is een Chinese website die je helpt om je iPhone nu echt in te richten zoals jij het wilt, met behulp van de ronde mappen in plaats van de standaard vierkante exemplaren. Je kunt op de Chinese website, welke niet te lezen is door mensen die geen Chinees kunnen lezen, heel gemakkelijk een kleurkeuze maken. Vervolgens kan je deze downladen en kies je een afbeelding in de foto-app van je iPhone. Je kiest er vervolgens voor om deze als achtergrond te gebruiken en daarna klik je op beginscherm. Als je naar het beginscherm van je iPhone gaat, dan kan je zien dat de mappen ineens perfect rond zijn. Deze bug zit in de versie iOS 9.3.1. en het is dan ook heel waarschijnlijk dat de bug ook in eerdere versies aanwezig is.

 

Geen jailbreak meer

De achtergrond die je instelt voor je beginscherm zorgt ervoor dat je mappen van vorm veranderen. Wanneer je een andere achtergrond instelt, dan worden de mappen weer vierkant. Omdat het een bug betreft is jailbreaken overbodig voor het aanpassen van je iPhone, en dat is natuurlijk wel zo prettig.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Top 5 refurbished iPhone