Je iPhone homescreen snel en makkelijk opgeruimd

Geplaatst op 11 August 2016 - 09:15

Je iPhone homescreen snel en makkelijk opgeruimd

Veel iPhone gebruikers weten er alles van. Je bent op zoek naar een leuke nieuwe app, je installeert het één en ander, speelt even hier en daar, met als resultaat dat je homescreen helemaal volgepropt staat en erg onoverzichtelijk is. Het hele rommeltje stap voor stap opruimen? Nee hoor, dat is niet nodig. Het is heel gemakkelijk om je homescreen in één keer vanzelf weer op te schonen, zodat je weer gebruik kan maken van een net opgeruimde homescreen. Dit werkt trouwens niet alleen voor iPhone, maar ook voor iPads en iPods.

Herstel beginschermindeling

Je homescreen wordt ook wel je beginscherm genoemd en Apple heeft een functie ontwikkeld om dit beginscherm snel en makkelijk op te ruimen. Je iPhone kan behoorlijk rommelig worden als je meerdere apps download die in de mapjes door elkaar worden geplaatst. Voor de herstel beginschermindeling functie volg je de volgende stappen:

Ga naar Instellingen

Ga vervolgens naar Algemeen

Tik op ‘Stel opnieuw in’ helemaal onderin

Tik op ‘herstel beginschermindeling

Bevestig, en je bent klaar!

Wat doet de functie dan?

Als je dit hebt gedaan, dan is je beginscherm volledig opgeruimd. Dit wil zeggen dat deze er weer zo uitziet zoals de iPhone voor jou is ingedeeld door Apple. Zijn nu al je gedownloade apps weg? Nee, zeker niet. Op je andere homescreens, ofwel je tweede scherm en verder, zijn deze terug te vinden, en wel netjes geordend op alfabetische volgorde. Er wordt dan ook niets van je iPhone verwijderd.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Boete voor je telefoon in de auto
In de wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat wel en niet is toegestaan ​​met betrekking tot telefoongebruik achter het stuur. Enkele belangrijke punten zijn het gebruik van een telefoonhouder voor bepaalde taken en het vermijden van afleiding tijdens het rijden. Overtredingen kunnen leiden tot boetes. Lees de volledige blog voor meer details.
Top 5 refurbished iPhone