Is de nieuwe iPhone SE gelijk aan het design van de iPhone 5S?

Geplaatst op 15 April 2016 - 12:21

Is de nieuwe iPhone SE gelijk aan het design van de iPhone 5S?

Eindelijk zijn de speculaties over het nieuwe iPhone toestel met het 4 inch beeldscherm uit de weg geruimd. We hebben het niet over de iPhone 5SE, wat voor velen wel verwacht werd, maar het toestel heet iPhone SE. SE staat hierbij voor Special Edition. Deze iPhone is weer een stapje kleiner dan de iPhone 6 toestellen. Sterker nog, het is weer het eerste kleinere model die door Apple op de markt wordt gebracht sinds de iPhone 5S. Dit doet dan ook vermoeden dat het een directe kopie van deze iPhone is.

 

Het design is nagenoeg gelijk

Het is inderdaad zo dat de iPhone 5S en de SE moeilijk van elkaar te onderscheiden zijn als het om het design gaat. Het uiterlijk is niet alleen voor het grootste deel gelijk, maar ook de kleuren. De SE komt in dezelfde kleuren als de 5S dat deed, echter, de kleur roségoud is aan het assortiment toegevoegd. De buttons zijn exact gelijk aan elkaar, zowel aan vormgeving als aan plaats op het toestel.

 

Ga jij puur voor design?

Maakt de inhoud van een iPhone je niet erg veel uit, maar kijk jij puur naar het ontwerp en de uitstraling van het toestel? Dan heeft het weinig zin om een SE te kopen als je al een iPhone 5S in je bezit hebt. Het enige punt waarop je verschil zou kunnen maken is de kleur. Echter, aan de inhoud van het toestel zijn wel verschillen te vinden tussen de iPhone SE en de 5S.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Boete voor je telefoon in de auto
In de wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat wel en niet is toegestaan ​​met betrekking tot telefoongebruik achter het stuur. Enkele belangrijke punten zijn het gebruik van een telefoonhouder voor bepaalde taken en het vermijden van afleiding tijdens het rijden. Overtredingen kunnen leiden tot boetes. Lees de volledige blog voor meer details.
Right To Repair movement deel 1
De Right To Repair-beweging in Europa vertegenwoordigt een cruciale push voor consumentenrechten en milieu duurzaamheid. Ze pleiten voor wetgeving die fabrikanten verplicht om producten te ontwerpen en te verkopen die gebouwd zijn om lang mee te gaan en benadrukken de noodzaak van betaalbare en toegankelijke reparaties. Hiermee beoogt de beweging afval te verminderen, de kosten voor consumenten te verlagen en een cultuur van bewuste consumptie op transnationaal niveau te bevorderen. Deze processen brengen ons ook veel dichter bij een circulaire economie op nationaal en mondiaal niveau.<br />
Top 5 refurbished iPhone