Is de iPhone 7 waterproof?

Geplaatst op 16 May 2016 - 13:29

Is de iPhone 7 waterproof?

Al maanden gaan de meest wilde geruchten de ronde over de iPhone 7. De echte Apple-liefhebbers kunnen nauwelijks wachten tot het toestel er eindelijk is, en dit zorgt er natuurlijk ook voor dat er steeds meer speculaties komen. Een nieuw gerucht is wel dat de iPhone 7 waterproof zou zijn. Een gekke gedachte is dit niet, zeker niet omdat Samsung ook al een waterdicht toestel op de markt heeft gezet.

 

Aanwijzingen voor het gerucht

Natuurlijk zijn er voor ieder gerucht ook wel aanwijzingen te vinden die erop zouden kunnen wijzen dat het waar is. Ook bij het gerucht dat de iPhone 7 waterdicht zou zijn horen wat ‘bewijsstukken’. Zo zou dit model voorzien zijn van een behuizing die, vergeleken bij eerdere modellen, aanzienlijk sterker is. Daarnaast kenden we natuurlijk al het gerucht dat er geen koptelefoonaansluiting meer aanwezig zou zijn, en dit zou toch echt een wateringang zijn geweest. Ook zou er een beschermlaag van rubber komen die de poorten zou moeten beschermen tegen water.

 

Nog meer bewijs

Er gaan nog veel meer geruchten de ronde over de iPhone 7 en veel van deze geruchten zouden erop kunnen wijzen dat dit model daadwerkelijk waterdicht is. Zo zou de nieuwe antennetechnologie het toestel waterdicht maken en verdwijnt ook de homebutton. Uiteraard hebben we al gezien, en sommigen hebben kunnen ervaren, dat de iPhone 6 al voor een heel stuk waterproof was. Dit model wat eigenlijk al behoorlijk spatwaterdicht. Het zou dan ook geen verrassing zijn als de iPhone 7 daadwerkelijk waterproof blijkt te zijn.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Een gepersonaliseerde telefoon houder maken
Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je gezin te doen waar je ook nog iets aan hebt? Waarom niet een middagje samen knutselen met materialen die je al in huis hebt? We hebben een geweldig doe-het-zelf project voor je: een smartphone houder maken van gerecycled karton.
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Top 5 refurbished iPhone