iPhones worden minder populair vanaf 2018

Geplaatst op 8 December 2016 - 13:50

iPhones worden minder populair vanaf 2018

Kan jij je nog hét moment herinneren waarop je de allereerste refurbished iPhone in je handen hield? Dat is alweer lang geleden! Volgend jaar, in 2017, viert Apple het 10-jarig bestaan van de smartphone en mede hierdoor wordt er verwacht dat de fabrikant ervoor zal gaan zorgen dat er in dat jaar drie toestellen zullen verschijnen in plaats van de gebruikelijke twee modellen. Analisten hebben Apple eens onder de loep genomen en aan de hand van hun bevindingen gaan zij ervan uit dat het na komend jaar snel bergafwaarts zal gaan voor Apple.

 

De iPhone 8 gaat het nog goed doen op de markt

De iPhone 8 is natuurlijk het toestel waar alle iPhone fans op zitten te wachten. Eindelijk weer eens een model dat echt vernieuwend zou moeten zijn, met een nieuw design en nieuwe features, zoals onder meer een sterk verbeterde camera. De analisten verwachten dan ook dat dit toestel nog wel succesvol zal zijn op de markt, maar voor het toestel dat daarna zal verschijnen is er weinig hoop. Er blijft een gebrek aan vernieuwing en innovatie in de toestellen, terwijl de prijzen wel steeds verder stijgen met ieder model. Daarnaast is het zo dat de concurrentie eenvoudigweg steeds sterker wordt.

 

Komt Apple er weer bovenop?

Verwacht wordt door de analisten dat Apple tien jaar lang verlies zal gaan leiden en de vraag is dan ook of Apple er dan nog wel bovenop komt. Er zijn analisten die aangeven dat Apple het hoogtepunt heeft gehad en gewoon in een neerwaartse spiraal terecht is gekomen waar geen einde aankomt.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Een gepersonaliseerde telefoon houder maken
Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je gezin te doen waar je ook nog iets aan hebt? Waarom niet een middagje samen knutselen met materialen die je al in huis hebt? We hebben een geweldig doe-het-zelf project voor je: een smartphone houder maken van gerecycled karton.
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Top 5 refurbished iPhone