iPhone zegt vaarwel tegen de ‘ouderwetse’ oordopjes

Geplaatst op 2 June 2016 - 12:53

iPhone zegt vaarwel tegen de ‘ouderwetse’ oordopjes

De oordopjes; we zien ze overal. Voorheen hadden we oordopjes bij de walkman, vervolgens bij de discman en tegenwoordig natuurlijk bij de MP3-spelers en bijvoorbeeld de smartphone. Het zou dan ook gek zijn wanneer we geen oordopjes meer gebruiken bij de iPhone 7. Toch lijkt het er echt op dat deze ‘ouderwetse’ oordopjes voor Apple tot de verleden tijd gaan behoren. Het is tijd voor iets nieuws!

 

Verdwijnt de koptelefoonaansluiting

Eerder al gingen de geruchten dat er geen koptelefoonaansluiting aanwezig zou zijn in het design van de iPhone 7. Hierop leken veel iPhone fans te ontploffen. Hoe kon Apple dit nu doen? Even werd dan ook gedacht dat Apple de grote, negatieve schok onder de fans zou oppakken en toch een koptelefoonaansluiting toe zou voegen. De nieuwste geruchten laten ons weten dat dit niet het geval is. De nieuwe iPhone wordt waarschijnlijk voorzien van stereospeakers en de koptelefoonaansluiting ontbreekt.

 

Nieuwe EarPods

Natuurlijk hoeven we niet helemaal zonder audio oplossing. De koptelefoon, of oordopjes, mag dan verdwijnen, maar we krijgen er iets voor terug. Het zou gaan om EarPods die werken met bluetooth en een lightning poort. Het ontbreken van de aansluiting voor de koptelefoon zou ervoor zorgen dat het design van de iPhone 7 ook een stuk dunner wordt. Dit zijn ook weer geruchten die nog niet kunnen worden bevestigd. Naar verwachting wil Apple de oordopjes vervangen om zichzelf op de markt te zetten als vernieuwend en innovatief, daar het gebrek aan vernieuwing de laatste tijd een veel gehoorde klacht tegenover Apple was. 

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Boete voor je telefoon in de auto
In de wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat wel en niet is toegestaan ​​met betrekking tot telefoongebruik achter het stuur. Enkele belangrijke punten zijn het gebruik van een telefoonhouder voor bepaalde taken en het vermijden van afleiding tijdens het rijden. Overtredingen kunnen leiden tot boetes. Lees de volledige blog voor meer details.
Right To Repair movement deel 1
De Right To Repair-beweging in Europa vertegenwoordigt een cruciale push voor consumentenrechten en milieu duurzaamheid. Ze pleiten voor wetgeving die fabrikanten verplicht om producten te ontwerpen en te verkopen die gebouwd zijn om lang mee te gaan en benadrukken de noodzaak van betaalbare en toegankelijke reparaties. Hiermee beoogt de beweging afval te verminderen, de kosten voor consumenten te verlagen en een cultuur van bewuste consumptie op transnationaal niveau te bevorderen. Deze processen brengen ons ook veel dichter bij een circulaire economie op nationaal en mondiaal niveau.<br />
Top 5 refurbished iPhone