iPhone video bug vereist harde reset

Geplaatst op 15 December 2016 - 09:26

iPhone video bug vereist harde reset

Er is weer een video bug actief in iOS die ervoor zorgt dat je iPhone niet meer werkt. De video is een MP4 bestand dat je krijgt toegezonden en dat moet worden bekeken in Safari. Je kunt een beeld van de video zien voordat je deze afspeelt. Op deze afbeelding die je een persoon staan in een ruimte met een kast en een bed. Wanneer je deze video in Safari afspeelt, dan zie je een video die slecht enkele seconden duurt. Je ziet een groen waasje over je beeldscherm glijden en vervolgens doet je iPhone niks meer. Overigens werkt dit precies hetzelfde op de iPad, waarop de video ook al is gesignaleerd. 

De video bug komt voor op diverse iPhone varianten

Verschillende iPhone modellen hebben al met de video te maken gehad en allemaal krijgen ze te maken met hetzelfde resultaat, namelijk een iPhone die niet meer functioneert. De video komt ook voor in diverse iOS versies, helemaal terug naar iOS 5. Wel is het zo dat in deze versie enkel een hapering te zien is, maar dat de iPhone nog wel functioneert. Latere iOS versies crashen veelal, waardoor je iPhone echt niets meer doet.

Een harde reset is nodig

Je kunt je iPhone weer werkend krijgen door een hard reset, of harde reset, uit te voeren. Heel vervelend natuurlijk, maar dit is echt de enige oplossing. Het lijkt erop dat dan alle problemen van de video bug zijn opgelost. Ditzelfde geldt ook voor de iPad.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Telefoon recyclen en er geld mee verdienen
een programma waarbij je jouw gebruikte mobiele apparaten terug kunt verkopen aan ons. In ruil daarvoor krijg je een eerlijke vergoeding die je bijvoorbeeld weer kunt gebruiken voor het aanschaffen van een nieuw refurbished apparaat, zoals een MacBook of een iPad.
Ontdek de MacBook Air met M1: Snel, stijlvol en een superbatterij.
de MacBook Air met M1-chip is niet zomaar een update. Als je deel uitmaakt van de Remarketed Family, krijg je niet alleen dit geweldige apparaat, maar ook alle zekerheden die komen met een Remarketed device. Want laten we eerlijk zijn, bij Remarketed gaat het niet alleen om de apparaten. Het gaat om de ervaring, de community, en om samen plezier te hebben terwijl we de circulaire economie vooruithelpen.<br />
Met je rechtermuisknop klikken op je MacBook
Om de rechtermuisklikfunctionaliteit op je MacBook te activeren, begin je met het openen van de Systeemvoorkeuren via het Apple-menu. Daarna navigeer je naar 'Trackpad' en selecteer je 'Secundair klikken' om je gewenste rechtermuisklikoptie in te stellen, zoals klikken met twee vingers of klikken in de rechterbenedenhoek. Deze eenvoudige aanpassing maakt je MacBook gebruiksvriendelijker en geeft je meer controle over je apparaat. Het volgen van deze stappen biedt een handige manier om je computerervaring te verbeteren door functionaliteiten toe te voegen die je voorkeuren weerspiegelen.
Top 5 refurbished iPhone