iPhone signalen moeten met case worden geblokkeerd

Geplaatst op 15 August 2016 - 09:30

iPhone signalen moeten met case worden geblokkeerd

Elektrische signalen kunnen zomaar je iPhone binnendringen, met alle gevolgen van dien. Veel mensen denken dat het aanzetten van de zogenaamde vliegtuigmodus dé manier is om deze signalen te blokkeren, maar niets is minder waar. Het blijkt dat deze modus helemaal niet 100 procent betrouwbaar is, en daarom is er gewerkt aan een nieuw apparaatje dat wel alle signalen zou moeten kunnen blokkeren, zodat hackers (in alle soorten en maten) kunnen worden tegengehouden. 

Ontwikkeld door Edward Snowden

Edward Snowden werd natuurlijk bekend als de klokkenluider van de NSA. Hij moest voor zijn eigen veiligheid zelfs zijn land verlaten, maar dit betekent zeker niet dat hij stil heeft gezeten. Hij ging de samenwerking aan met Andrew Huang, een ervaren hacker van hardware. Samen ontwikkelden zij een manier voor het monitoren van elektrische signalen die op iPhone antennes binnenkomen. Het resultaat is een apparaatje dat eruit ziet als een gewone iPhone case, ofwel een harde hoes.

Signalen blokkeren met de case

Mensen die gevoelige informatie op hun iPhone hebben staan kunnen flinke schade ondervinden wanneer er een hacker met deze informatie aan de haal gaat. Er is nog geen manier om de signalen te blokkeren die hackers nodig hebben om bij de informatie van de iPhone te komen. Met signalen kunnen er zaken worden veranderd in de iPhone, en dit gebeurt ook vaker om heel verkeerde redenen. Dit alles zou tegen moeten worden gegaan door de case die door Snowden en Huang ontworpen is. Momenteel gaat het enkel nog om een idee. De unieke case is nog niet te koop.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Telefoon recyclen en er geld mee verdienen
een programma waarbij je jouw gebruikte mobiele apparaten terug kunt verkopen aan ons. In ruil daarvoor krijg je een eerlijke vergoeding die je bijvoorbeeld weer kunt gebruiken voor het aanschaffen van een nieuw refurbished apparaat, zoals een MacBook of een iPad.
Ontdek de MacBook Air met M1: Snel, stijlvol en een superbatterij.
de MacBook Air met M1-chip is niet zomaar een update. Als je deel uitmaakt van de Remarketed Family, krijg je niet alleen dit geweldige apparaat, maar ook alle zekerheden die komen met een Remarketed device. Want laten we eerlijk zijn, bij Remarketed gaat het niet alleen om de apparaten. Het gaat om de ervaring, de community, en om samen plezier te hebben terwijl we de circulaire economie vooruithelpen.<br />
Met je rechtermuisknop klikken op je MacBook
Om de rechtermuisklikfunctionaliteit op je MacBook te activeren, begin je met het openen van de Systeemvoorkeuren via het Apple-menu. Daarna navigeer je naar 'Trackpad' en selecteer je 'Secundair klikken' om je gewenste rechtermuisklikoptie in te stellen, zoals klikken met twee vingers of klikken in de rechterbenedenhoek. Deze eenvoudige aanpassing maakt je MacBook gebruiksvriendelijker en geeft je meer controle over je apparaat. Het volgen van deze stappen biedt een handige manier om je computerervaring te verbeteren door functionaliteiten toe te voegen die je voorkeuren weerspiegelen.
Top 5 refurbished iPhone