iPhone SE is nu al te reserveren

Geplaatst op 18 April 2016 - 14:30

iPhone SE is nu al te reserveren

De pre-orders van de iPhone SE zouden eigenlijk pas van start gaan op 29 maart 2016, maar Apple heeft ervoor gezorgd dat de pre-orders nu al geplaatst kunnen worden. Bij diverse providers kan je de nieuwe iPhone nu al reserveren, in combinatie met een abonnement uiteraard. Het is niet bekend waarom Apple de pre-orders een week eerder van start heeft laten gaan. De releasedatum is overigens niet veranderd. Het toestel wordt nog steeds in mei 20167 verwacht. Dit betekent dus dat de vervroegde pre-orderdatum enkel de levertijd verlengt en dus niet zorgt voor een vroegere levering.

 

Twee beschikbare modellen

De iPhone SE is te reserveren in twee verschillende modellen, of varianten. Op de eerste plaats is er de goedkoopste uitvoering, met 16 GB, welke wordt aangeboden tegen 489 euro (adviesprijs). Daarnaast is er de duurdere versie met 64 GB, welke 589 euro moet gaan kosten (adviesprijs). Daarnaast kan het toestel worden gereserveerd in vier verschillende kleuren, namelijk in goud, zilver, spacegrijs en roségoud.

 

Prijzen liggen hoger dan de adviesprijs

Nu al verschijnen er prijzen die nog boven de adviesprijs liggen. Zo kan de iPhone SE nu al gereserveerd worden bij BelSimpel. Deze onderneming biedt de toestellen aan tegen een prijs die voor beide modellen tien euro boven de adviesprijs ligt. In Amerika worden de telefoons omgerekend ruim 130 euro goedkoper aangeboden dan de Nederlandse adviesprijs. Met deze vermeerdering van de adviesprijs betaal je in Nederland dus makkelijk 145 euro meer dan in de Verenigde Staten.
Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Een gepersonaliseerde telefoon houder maken
Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je gezin te doen waar je ook nog iets aan hebt? Waarom niet een middagje samen knutselen met materialen die je al in huis hebt? We hebben een geweldig doe-het-zelf project voor je: een smartphone houder maken van gerecycled karton.
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Top 5 refurbished iPhone