iPhone-gebruikers willen geen WhatsApp reclames

Geplaatst op 5 September 2016 - 09:37

iPhone-gebruikers willen geen WhatsApp reclames

We hebben al eerder berichten van WhatsApp ontvangen dat we in de toekomst moesten gaan betalen voor de service. Dit zou minder dan een euro kosten, maar toch stuitte het veel WhatsApp gebruikers tegen de borst. Blijkbaar is de chat-app hierop toch maar op zoek gegaan naar een andere manier om geld te verdienen, namelijk advertenties. 

Adverteren op WhatsApp

WhatsApp is de grootste chat-app wereldwijd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel ondernemingen goed geld willen neerleggen om op deze app te mogen adverteren. WhatsApp gaat hier nu in mee en biedt bedrijven de mogelijkheid om reclame te maken op WhatsApp. Hier zijn de fanatieke WhatsApp gebruikers niet blij mee. Het is dan ook heel vervelend als je midden in een chat ineens reclame op je scherm krijgt en moet wachten met ‘praten’ tot de reclame voorbij is. De vraag is nu; hoeveel WhatsApp gebruikers gaan overstappen naar een andere chat-app, en welke chat-app ligt dan voor de hand?

Telegram zou het over moeten nemen

Toen WhatsApp met een bericht aangaf dat er betaald zou moeten gaan worden voor de service zijn al veel WhatsApp gebruikers voor de zekerheid overgestapt op het gebruik van Telegram. WhatsApp bleef wel op de iPhone staan, want er hoefde nog niet voor betaald te worden. Als WhatsApp nu echt reclames door berichten heen gaat gooien, dan ligt Telegram dus het meest voor de hand. Telegram is bijna hetzelfde als WhatsApp, ook volledig gratis, maar zonder reclames. Een ander voordeel van Telegram ten opzichte van WhatsApp; je kan zoveel foto’s en video’s tegelijk versturen als je zelf wilt. Bij WhatsApp kan dit slechts per 10 tegelijk.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Boete voor je telefoon in de auto
In de wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat wel en niet is toegestaan ​​met betrekking tot telefoongebruik achter het stuur. Enkele belangrijke punten zijn het gebruik van een telefoonhouder voor bepaalde taken en het vermijden van afleiding tijdens het rijden. Overtredingen kunnen leiden tot boetes. Lees de volledige blog voor meer details.
Top 5 refurbished iPhone