iPhone 7 zal de verkoopcijfers laten dalen

Geplaatst op 22 May 2016 - 16:32

iPhone 7 zal de verkoopcijfers laten dalen

Ming-Chi Kuo is een professionele Apple analist die de laatste tijd niet erg te spreken is over het merk. De analist vindt het dan ook niet verwonderlijk dat Apple nu bekend heeft moeten maken dat de omzet niet meer is wat het geweest is. Ming-Chi Kuo voorspelt dat de iPhone 7 niet zal gaan zorgen voor een boost voor Apple, maar dat deze telefoon er juist voor zal gaan zorgen dat de verkoopcijfers verder gaan dalen. Hier heeft hij dan ook een goede reden voor.

 

Er is niks nieuws aan

Als we het eerste model iPhone vergelijken met het tweede model, dan zien we enorme veranderingen. Ook het derde model was weer aanzienlijk beter dan het model ervoor. Echter, hoe meer modellen er komen, hoe kleiner de verbetering is. Nu is Ming-Chi Kuo van mening dat de iPhone 7 echt teveel lijkt op de iPhone 6(S), waardoor het toestel gewoonweg te weinig vernieuwend is om indruk te maken. Ming-Chi Kuo verwacht zelfs dat de verkoopcijfers van 2016 zullen dalen onder de verkoopcijfers van 2014, en dat is een slecht teken voor Apple.

 

De iPhone 8 gaat wel voor een boost zorgen

Ming-Chi Kuo voorspelt dat de eerstvolgende boost voor Apple zal plaatsvinden in 2017, wanneer de iPhone 8 geintroduceerd gaat worden. Dit zal te maken hebben met het feit dat er geen iPhone 7S komt en dat de iPhone 8 een stuk vernieuwender is dan de iPhone 7. We kijken er natuurlijk nu al naar uit!

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Boete voor je telefoon in de auto
In de wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat wel en niet is toegestaan ​​met betrekking tot telefoongebruik achter het stuur. Enkele belangrijke punten zijn het gebruik van een telefoonhouder voor bepaalde taken en het vermijden van afleiding tijdens het rijden. Overtredingen kunnen leiden tot boetes. Lees de volledige blog voor meer details.
Top 5 refurbished iPhone