iPhone 7 Plus of Pro?

Geplaatst op 9 May 2016 - 14:02

iPhone 7 Plus of Pro?

We hebben de iPhone 7 nog niet in handen mogen nemen en we kunnen nog steeds alleen maar speculeren over wat dit nieuwe Apple-model ons allemaal te bieden heeft. Toch is er nu ook al een schets opgedoken die een glimp zou geven van de iPhone 7 Plus. Deze schetsen zijn afkomstig uit Japan en laten een model zien die zou worden geïntroduceerd als de iPhone 7 Pro. Nu rijst natuurlijk de vraag; komt er een iPhone 7 Plus of wordt deze vervangen door de iPhone 7 Pro?

 

Veel overeenkomsten met de iPhone 6 Plus

We kennen het principe van Apple. De iPhone 6 lijkt het meest op de iPhone 5 en de iPhone 6S kan weer beter gelinkt worden aan de iPhone 5S. Je zou dan ook denken dat de iPhone 7 Plus overeen zou komen met de iPhone 6 Plus. Als we de schetsen van Japans design mogen geloven, dan is dit ook zo. Vraag is alleen waarom er dan wordt gesproken over een iPhone 7 Pro in plaats van een iPhone 7 Plus.

 

Hoe dan ook…

Of het nu een iPhone 7 Plus of een iPhone 7 Pro wordt, volgens de schetsen mogen we in elk geval een iPhone met Smart Connector verwachten. Hierover werd al gespeculeerd en nu blijken de geruchten inderdaad ergens vandaan te komen. Daarnaast zou dit model ook beschikken over een dubbele iSight camera. Dit zou een verbetering zijn die eerder al bij meerdere smartphones werd doorgevoerd, zoals bijvoorbeeld bij de Huawei P9.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Boete voor je telefoon in de auto
In de wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat wel en niet is toegestaan ​​met betrekking tot telefoongebruik achter het stuur. Enkele belangrijke punten zijn het gebruik van een telefoonhouder voor bepaalde taken en het vermijden van afleiding tijdens het rijden. Overtredingen kunnen leiden tot boetes. Lees de volledige blog voor meer details.
Right To Repair movement deel 1
De Right To Repair-beweging in Europa vertegenwoordigt een cruciale push voor consumentenrechten en milieu duurzaamheid. Ze pleiten voor wetgeving die fabrikanten verplicht om producten te ontwerpen en te verkopen die gebouwd zijn om lang mee te gaan en benadrukken de noodzaak van betaalbare en toegankelijke reparaties. Hiermee beoogt de beweging afval te verminderen, de kosten voor consumenten te verlagen en een cultuur van bewuste consumptie op transnationaal niveau te bevorderen. Deze processen brengen ons ook veel dichter bij een circulaire economie op nationaal en mondiaal niveau.<br />
Top 5 refurbished iPhone