iOS 9.2.1 heeft verschillende effecten op iPhones

Geplaatst op 29 March 2016 - 11:41

iOS 9.2.1 heeft verschillende effecten op iPhones

De iOS 9.2.1 is een versie die om een heel verkeerde reden toch wel meer bekendheid heeft gekregen dan de andere iOS versies. Wanneer je iOS 9.2.1 op je iPhone hebt, en je werkt je iTunes app bij, dan kreeg je namelijk een foutmelding, de Error 53. Dit probleem is inmiddels door Apple opgelost, maar het heeft er toch wel voor gezorgd dat de iOS 9.2.1 een wat nare smaak heeft. Het blijkt dat deze update ook nog andere effecten heeft op diverse iPhones.

 

Zowel positief als negatief

Als je een update hebt gehad naar iOS 9.2.1, dan kan dit best voordelig voor je uitpakken. Echter, het brengt ook wat nadelen met zich mee, buiten de Error 53 waar je mogelijk mee te maken hebt gehad. Zo worden verschillende modellen van Apple ineens sneller na de update naar iOS 9.2.1. Het gaat dan met name om de modellen 4S en 5. Deze draaiden op iOS 8.4.1 en na de update werken ze aanzienlijk sneller. Zo openen bepaalde apps een stuk vlotter en draaien deze ook aanzienlijk gemakkelijker en beter. Echter, de update lijkt er ook voor te zorgen dat het opstarten van de iPhone juist weer meer tijd in beslag neemt dan voor de update. Voor de meesten is dit niet zo heel vervelend, want verreweg de meeste iPhone gebruikers schakelen hun toestel nooit uit.

 

Besturingssysteem met mankementjes

iOS 9.2.1 wordt toch gezien als een besturingssysteem dat last heeft van mankementjes, en hier worden de iPhone bezitters niet vrolijk van. Zeker de Error 53, waar alle ellende mee begon, heeft veel stof doen opwaaien. Apple heeft flink onder vuur gelegen. Het feit dat bepaalde iPhones sneller worden van de update maakt dit niet goed volgens iPhone gebruikers, helaas. iPhone zal het met de volgende update een stuk beter moeten doen.

 

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Telefoon recyclen en er geld mee verdienen
een programma waarbij je jouw gebruikte mobiele apparaten terug kunt verkopen aan ons. In ruil daarvoor krijg je een eerlijke vergoeding die je bijvoorbeeld weer kunt gebruiken voor het aanschaffen van een nieuw refurbished apparaat, zoals een MacBook of een iPad.
Ontdek de MacBook Air met M1: Snel, stijlvol en een superbatterij.
de MacBook Air met M1-chip is niet zomaar een update. Als je deel uitmaakt van de Remarketed Family, krijg je niet alleen dit geweldige apparaat, maar ook alle zekerheden die komen met een Remarketed device. Want laten we eerlijk zijn, bij Remarketed gaat het niet alleen om de apparaten. Het gaat om de ervaring, de community, en om samen plezier te hebben terwijl we de circulaire economie vooruithelpen.<br />
Met je rechtermuisknop klikken op je MacBook
Om de rechtermuisklikfunctionaliteit op je MacBook te activeren, begin je met het openen van de Systeemvoorkeuren via het Apple-menu. Daarna navigeer je naar 'Trackpad' en selecteer je 'Secundair klikken' om je gewenste rechtermuisklikoptie in te stellen, zoals klikken met twee vingers of klikken in de rechterbenedenhoek. Deze eenvoudige aanpassing maakt je MacBook gebruiksvriendelijker en geeft je meer controle over je apparaat. Het volgen van deze stappen biedt een handige manier om je computerervaring te verbeteren door functionaliteiten toe te voegen die je voorkeuren weerspiegelen.
Top 5 refurbished iPhone