‘In 2017 komt de iPhone 8’

Geplaatst op 28 June 2016 - 11:25
‘In 2017 komt de iPhone 8’
Zoals altijd draait ook nu de geruchtenmachine rond de iPhone op volle toeren. De iPhone 7 moet nog uitkomen, wanneer dit gaat gebeuren is nog steeds niet bekend, maar nu al zijn er speculaties over de iPhone 8. Die moet er volgens sommige bronnen al in 2017 komen. Deze bronnen beweren dat Apple er deze keer niet  voor kiest om na de iPhone 7 een iPhone 7S uit te brengen, zoals dat wel gebeurde na de iPhone 5 en de iPhone 6.

‘De S-versies zijn verleden tijd’
Het blijft speculeren, maar analisten voorspellen dat het tijdperk van de S-versies voorbij is. In het verleden werd in het jaar na de introductie van een nieuw nummer iPhone een S-versie gepresenteerd waarin de techniek van de daaraan voorafgaande nummer 4, 5 en 6 werd verbeterd en verfijnd. Daar lijkt Apple nu van af te willen stappen. Volgens bronnen komt er geen 7S, maar kunnen we al in 2017 de iPhone 8 verwachten.

Rem op teruglopende verkoop
Apple doet er alles aan om de teruglopende verkoopcijfers van de iPhones een halt toe te roepen. Er zijn vergevorderde plannen om de iPhone in de toekomst uit te rusten met een OLED scherm en de home knop te laten vervallen. Omdat Apple deze technologie versneld wil introduceren om zo de concurrentie bij  te kunnen houden, overweegt het concern nu om geen iPhone 7S uit te brengen maar direct de iPhone 8, met de genoemde technologieën als voornaamste troef. Er vanuit gaande dat de iPhone 8 in de VS in de loop van 2017 wordt gepresenteerd zou dat betekenen dat we in Nederland vanaf 2018 de iPhone 8 kunnen gaan uitproberen.
Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Top 5 refurbished iPhone