Hier moet je op letten bij het afsluiten van een sim only abonnement

Geplaatst op 8 December 2021 - 17:10

Een sim only abonnement afsluiten? Let hierop

Wil je een prepaid simkaart of ga je toch het liefst voor een sim only abonnement voor je iPhone 11? Wij vertellen je in dit artikel wat sim only precies is, wat het voordeel is van een sim only abonnement en waar je op moet letten als je een sim only abonnement gaat afsluiten. Lees snel verder voor meer informatie en zoek de juiste provider uit.

Wat is sim only precies?

Wat houdt sim only onbeperkt bellen precies in? Een sim only abonnement is een abonnement voor telefoons waarbij er geen toestel wordt geleverd. Hierbij koop je het toestel zelf en krijg je deze niet automatisch bij het abonnement. Bij een sim only abonnement betaal je maandelijks hetzelfde bedrag en kun je onbeperkt bellen. Kies je voor een nieuwe telefoon met abonnement, dan ben je echter gebonden aan het aantal belminuten of MB’s dat je maandelijks hebt afgesloten. Ga je hier overheen, dan betaal je bij.

Voordeel sim only

Een groot voordeel van een sim only abonnement, is dat deze abonnementen vaak goedkoper en een stuk flexibeler zijn dan wanneer je kies voor een abonnement met toestel. Bij een sim only abonnement krijg je geen telefoon en zal je maandelijks goedkopere abonnementskosten betalen. Dit omdat je de telefoon zelf moet regelen.

Let hierop

Wil je een sim only abonnement afsluiten voor je iPhone SE 2020, dan zijn er enkele zaken waarop je moet letten. Zo kun je bij een sim only abonnement niet je bundels meenemen. Wanneer je maandelijks 100 of 200 belminuten gebruikt, maar niet uit. Je zal hetzelfde maandbedrag blijven betalen en de bundel blijft net zo groot als wat je hebt afgesproken met de provider. De overblijvende belminuten en data neem je dan ook niet mee. Ook moet je bij een sim only abonnement zelf een smartphone kopen. Niet iedereen wil dat of heeft het geld om in een keer een nieuwe telefoon te betalen. Ook kan sim only soms duurder zijn dan wanneer je voor een abonnement met toestel kiest. Daarom is het zeker aan te raden om op zoek te gaan naar de juiste aanbieder voor jouw sim only abonnement.

Sluit een sim only abonnement af

Denk jij dat een sim only abonnement wel bij jou past? Ga dan eens online op zoek naar de juiste aanbieder van deze abonnementen en vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar. Wij wensen je veel succes met het afsluiten van een sim only abonnement!

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Top 5 refurbished iPhone