Hier moet je op letten bij het afsluiten van een sim only abonnement

Geplaatst op 8 December 2021 - 17:10

Een sim only abonnement afsluiten? Let hierop

Wil je een prepaid simkaart of ga je toch het liefst voor een sim only abonnement voor je iPhone 11? Wij vertellen je in dit artikel wat sim only precies is, wat het voordeel is van een sim only abonnement en waar je op moet letten als je een sim only abonnement gaat afsluiten. Lees snel verder voor meer informatie en zoek de juiste provider uit.

Wat is sim only precies?

Wat houdt sim only onbeperkt bellen precies in? Een sim only abonnement is een abonnement voor telefoons waarbij er geen toestel wordt geleverd. Hierbij koop je het toestel zelf en krijg je deze niet automatisch bij het abonnement. Bij een sim only abonnement betaal je maandelijks hetzelfde bedrag en kun je onbeperkt bellen. Kies je voor een nieuwe telefoon met abonnement, dan ben je echter gebonden aan het aantal belminuten of MB’s dat je maandelijks hebt afgesloten. Ga je hier overheen, dan betaal je bij.

Voordeel sim only

Een groot voordeel van een sim only abonnement, is dat deze abonnementen vaak goedkoper en een stuk flexibeler zijn dan wanneer je kies voor een abonnement met toestel. Bij een sim only abonnement krijg je geen telefoon en zal je maandelijks goedkopere abonnementskosten betalen. Dit omdat je de telefoon zelf moet regelen.

Let hierop

Wil je een sim only abonnement afsluiten voor je iPhone SE 2020, dan zijn er enkele zaken waarop je moet letten. Zo kun je bij een sim only abonnement niet je bundels meenemen. Wanneer je maandelijks 100 of 200 belminuten gebruikt, maar niet uit. Je zal hetzelfde maandbedrag blijven betalen en de bundel blijft net zo groot als wat je hebt afgesproken met de provider. De overblijvende belminuten en data neem je dan ook niet mee. Ook moet je bij een sim only abonnement zelf een smartphone kopen. Niet iedereen wil dat of heeft het geld om in een keer een nieuwe telefoon te betalen. Ook kan sim only soms duurder zijn dan wanneer je voor een abonnement met toestel kiest. Daarom is het zeker aan te raden om op zoek te gaan naar de juiste aanbieder voor jouw sim only abonnement.

Sluit een sim only abonnement af

Denk jij dat een sim only abonnement wel bij jou past? Ga dan eens online op zoek naar de juiste aanbieder van deze abonnementen en vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar. Wij wensen je veel succes met het afsluiten van een sim only abonnement!

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Jouw iPhone laten repareren bij Remarketed
Bij Remarketed krijg je snelle en betrouwbare iPhone reparaties, uitgevoerd binnen 45 minuten met garantie. Profiteer van 5% korting en 3 jaar garantie als lid van de Remarketed Family. Bezoek onze winkel in Astraat 17, Groningen, voor topservice.
Word lid van de Remarketed Family en ontvang unieke voordelen
De Remarketed Family is een community van fans van refurbished technologie. Leden krijgen 5% korting, 3 jaar garantie, exclusieve aanbiedingen en persoonlijke service. Door refurbished devices te kopen, steun je een duurzame wereld. Meld je gratis aan en geniet van hoogwaardige, betaalbare technologie en topservice.
iOS 18: Een nieuwe era voor iPhone gebruikers
iOS 18 brengt slimme Siri, AI-verbeteringen in apps, en een AI-assistent in Safari. Het startscherm is aanpasbaarder, communicatie tussen iPhone en Android verbetert, en Apple Maps krijgt aangepaste routes. Toegankelijkheidsopties omvatten een gehoorapparaatmodus voor AirPods Pro en spraaksnelkoppelingen. Safari krijgt AI-tools en een "Web Eraser," en CarPlay integreert met nieuwe auto's in 2024. Beschikbaar eind september na de aankondiging op 10 juni.
Top 5 refurbished iPhone