Heb jij TimesUpp al geïnstalleerd op je iPhone?

Geplaatst op 1 April 2016 - 02:12

Heb jij TimesUpp al geïnstalleerd op je iPhone?

TimesUpp is een app die in Nederland is ontwikkeld. Onlangs is de app volledig vernieuwd en dit brengt natuurlijk zo zijn voordelen met zich mee. Het heeft de makers van de app in elk geval een leuk compliment en fijne promotie opgeleverd, want TimesUpp wordt op dit moment gezien als de meest slimme reisapp die op een iPhone te installeren is. De applicatie biedt je dan ook veel praktische voordelen als je vaak reist. Hierbij maakt het ook niet uit of je reist met de fiets, te voet, met het openbaar vervoer of met de auto.

 

Smart Planning op je iPhone

Met TimesUpp haal je daadwerkelijk een slimme app binnen op je iPhone. Zo heb je de functie met de naam Smart Planning, die zich volledig kan afstemmen op jouw gewoonten. Je hebt de mogelijkheid om een melding te laten afgeven wanneer het tijd is om te vertrekken, zodat je niet te laat komt omdat je de tijd vergeet. Je kan meerdere locaties opgeven die je veel gebruikt, zoals je woon- en werkadres, het adres van ouders of van kinderen, en bijvoorbeeld adressen van scholen. Je krijgt indicaties van de actuele reistijd en je hele agenda wordt samengebracht met de reisapp. 

 

Gewoon omdat alles ‘slim’ moet

Natuurlijk zijn er nog veel meer reisapps en verkeersapps die je kunt gebruiken op je iPhone. Echter, er is er niet één zo ‘slim’ als TimesUpp. Het is dan ook zo dat deze applicatie zelfs voorloopt op de ontwikkelingen van Google op dit gebied. We willen onze iPhone allemaal zo slim mogelijk inrichten, met slimme apps die ons van de slimste ideeën voorzien. Als jij deze instelling ook hebt, dan mag je TimesUpp zeker niet missen. De app wordt namelijk voortdurend weer vernieuwd om zo slim mogelijk te blijven.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Boete voor je telefoon in de auto
In de wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat wel en niet is toegestaan ​​met betrekking tot telefoongebruik achter het stuur. Enkele belangrijke punten zijn het gebruik van een telefoonhouder voor bepaalde taken en het vermijden van afleiding tijdens het rijden. Overtredingen kunnen leiden tot boetes. Lees de volledige blog voor meer details.
Top 5 refurbished iPhone