Heb jij ook ineens snel last van een lege iPhone accu?

Geplaatst op 2 December 2016 - 10:06

Heb jij ook ineens snel last van een lege iPhone accu?

Veel iPhone gebruikers klagen er de laatste tijd over; een veel te snel lege accu. Hoe komt dit ineens? Het heeft alles te maken met de nieuwste versie, iOS 10.1.1. Het is dan ook zo dat je er geen last van zult hebben wanneer je nog geen gebruik maakt van deze nieuwe versie. De klachten komen met bosjes binnen bij Apple. Hoeveel sneller de accu leegloopt is afhankelijk van je toestel, maar sommige iPhone gebruikers geven aan dat de accu dertig procent afloopt binnen enkele seconden en dat het toestel daarna daadwerkelijk uitvalt.

 

Geen problemen meer na vervangen van de accu

Enkele iPhone gebruikers kozen ervoor om de accu te laten vervangen, voordat uitkwam dat het probleem werd veroorzaakt door de nieuwe iOS versie. Na het vervangen van de accu van de iPhone werden er geen problemen meer ervaren met een te snel aflopende batterij. Nu Apple het probleem heeft erkend krijgen deze personen hun geld voor de nieuwe accu niet terug.

 

Problemen met alle toestellen

Het accuprobleem komt voor onder alle toestellen die gebruik maken van de nieuwe iOS versie. Zo werden er klachten gemeld van gebruikers die de iPhone 5 hebben, waarbij het probleem zorgde voor een extreme afname van de batterij, maar er werden ook klachten gemeld van iPhone 6, iPhone 7 en iPhone 7 Plus gebruikers. Van de iPhone 6 zou het gaan om modellen die zijn gemaakt in september en oktober van vorig jaar. 

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Boete voor je telefoon in de auto
In de wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat wel en niet is toegestaan ​​met betrekking tot telefoongebruik achter het stuur. Enkele belangrijke punten zijn het gebruik van een telefoonhouder voor bepaalde taken en het vermijden van afleiding tijdens het rijden. Overtredingen kunnen leiden tot boetes. Lees de volledige blog voor meer details.
Top 5 refurbished iPhone