Gratis apps voor op je iPhone cadeau

Geplaatst op 9 December 2016 - 09:25

 

Gratis apps voor op je iPhone cadeau

Je kunt in de AppStore natuurlijk een keuze maken uit de betaalde apps en de gratis apps. Nu geldt het voor velen zo dat er voor de favoriete apps betaald moet worden. Baal jij er ook van dat de leukste games voor op je iPhone altijd maar geld kosten? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want de komende tijd zijn diverse betaalde apps gratis te downloaden! Het is onbekend hoe lang de actie doorloopt, dus het is zeker de moeite waard om direct actie te ondernemen.

 

De verjaardag van Ubisoft

Ubisoft is een maker van de games voor onder meer voor de iPhone. Dit bedrijf is jarig, namelijk dertig jaar actief op de markt, en daarom worden er verschillende apps van de maker die je normaal gesproken zou moeten betalen nu gratis weggegeven. Zo hebben iPhone gebruikers de kans op bijvoorbeeld het mega populaire spel Rayman Classic zonder kosten te downloaden. Dit spel behoort tot de meest favoriete games en dit vertelt ons natuurlijk dat het echt niet zomaar games zijn die gratis worden aangeboden.

 

Wees er snel bij!

Ubisoft geeft dan nu leuke cadeautjes weg in de vorm van gratis apps voor je iPhone, maar het bedrijf kon natuurlijk van tevoren niet weten of dit effect zou hebben of niet. Om een slag om de arm te houden heeft de onderneming besloten om geen einddatum bekend te maken. Je weet dus nooit wanneer je weer moet gaan betalen voor de apps. Het is dan ook aan te raden om er snel bij te zijn en te gaan genieten van de gratis apps voor je iPhone.
Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Een gepersonaliseerde telefoon houder maken
Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je gezin te doen waar je ook nog iets aan hebt? Waarom niet een middagje samen knutselen met materialen die je al in huis hebt? We hebben een geweldig doe-het-zelf project voor je: een smartphone houder maken van gerecycled karton.
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Top 5 refurbished iPhone