Geruchten over de iPhone 7

Geplaatst op 23 November 2015 - 20:02

Verwachting 1: Ander design

De designs van alle iPhones hebben altijd veel overeenkomsten. Het design van de iPhone 7 zal dus niet drastisch wijzigen. Toch verwachten we een aantal kleine tweaks in het ontwerp. Jermaine Smit heeft op zijn YouTube kanaal een conceptvideo gemaakt van mogelijke design van de iPhone 7.

 

Verwachting 2: Betere hardware

Dat de iPhone 7 betere hardware krijgt dan zijn voorganger staat eigenlijk wel vast. Elke release van een nieuw vlaggenschip in de smartphone branche gaat gepaard met betere specs. Het productiebedrijf van Apple werkt aan een nieuwe chip voor de telefoon die de huidige A9 chip moet vervangen. De verbeterde chip moet de efficiency van het stroomgebruik in de smartphone verbeteren.  

 

Verwachting 3: draadloos opladen

Draadloos opladen is te zien in de conceptvideo van Jermaine Smit. De technologie wordt al ingezet bij een aantal smartphones en ook de Apple watch kan draadloos opgeladen worden. Het is te verwachten dat het ook voor de iPhone 7 ingezet wordt.

 

Refurbished iPhones

Het is leuk om te speculeren over het design en de functionaliteit van de iPhone 7. Er is echter nog niets zeker. Apple laat op dit moment nog niks los over de nieuwe telefoon. Wat wel zeker is, is dat er een aardig prijskaartje aan de telefoon zal hangen. Heb je toch een nieuwe telefoon nodig, maar wil je geld overhouden om opzij te zetten voor de iPhone 7? Ga dan voor een refurbished iPhone van Remarketed.nl. Deze hebben dezelfde functionaliteit en kwaliteit als de nieuwe modellen, maar dan voor een lagere prijs. Lees meer over onze refurbished iPhones.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Boete voor je telefoon in de auto
In de wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat wel en niet is toegestaan ​​met betrekking tot telefoongebruik achter het stuur. Enkele belangrijke punten zijn het gebruik van een telefoonhouder voor bepaalde taken en het vermijden van afleiding tijdens het rijden. Overtredingen kunnen leiden tot boetes. Lees de volledige blog voor meer details.
Top 5 refurbished iPhone