Eindelijk betere foto’s met de iPhone 7 Plus?

Geplaatst op 23 March 2016 - 14:31

Eindelijk betere foto’s met de iPhone 7 Plus?

iPhones zijn natuurlijk immens populair, wereldwijd, maar op het gebied van foto’s maken blijft er toch nog te wensen over. Wanneer de foto’s die gemaakt worden met een iPhone worden vergeleken met andere foto’s, dan is vaak toch een mindere kwaliteit zichtbaar. Zonde, want verder zijn de iPhone fans dolenthousiast over de toestellen. Apple belooft altijd verbetering op de punten waar iPhone fans verbeteringen zien, maar pakt dit wel altijd slim aan. Zo heeft Apple ook geluisterd naar het feit dat de foto’s beter moeten kunnen, maar wordt de verbetering uitsluitend doorgevoerd in het duurste model van de 7-serie.

 

Een substantiële verbetering van de fotokwaliteit

De iPhone 7 Plus zal aanzienlijk betere foto’s moeten gaan maken doordat deze naar alle waarschijnlijkheid zal worden voorzien van een extra lens. De dubbele cameralens aan de achterzijde levert voordelen op. Verwacht wordt dat er gebruik gemaakt zal worden van speciale software voor de iPhone 7 Plus die ervoor zorgt dat er een enkele foto wordt gemaakt van twee beelden. Iedere camera schiet één beeld en de software zou ervoor moeten zorgen dat deze twee afbeeldingen samen worden gevoegd om uiteindelijk één hoogwaardige foto te vormen. Het lijkt een aantrekkelijke verbetering.

 

Nog meer verbeteringen in de fotokwaliteit

De iPhone 7 Plus zal overigens niet alleen worden voorzien van een dubbele lens, maar ook van een 2-3x optische zoom, een speciale telefotolens met een smal zichtveld en een breedbeeldlens die voorzien is van optische stabilisatie van het beeld. Dit alles zou ervoor moeten zorgen dat de foto’s een stuk beter worden. Echter, bewijs is er nog niet. Jammer is het wel dat alleen de duurste variant van de iPhone 7-serie van deze nieuwe snufjes voorzien zal worden. Hierdoor zal de verhoogde fotokwaliteit lang niet voor iedereen beschikbaar komen.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Top 5 refurbished iPhone