Een unieke koptelefoon hoes voor de iPhone 7

Geplaatst op 21 October 2016 - 11:20

Een unieke koptelefoon hoes voor de iPhone 7

Met de komst van de iPhone 7 is de traditionele aansluiting voor de koptelefoon verdwenen uit de iPhone. Veel mensen kwamen hiertegen in opstand. Het is dan ook zo dat er veel gebruik wordt gemaakt van dure oortjes of koptelefoons met een standaard aansluiting. Deze kunnen nu niet meer worden gebruikt direct in de iPhone 7. Deze is nu voorzien van een zogenaamde Lightning poort en werkt met de Lightning EarPods. Er is nu een fabrikant van beschermhoesjes opgestaan om te profiteren van deze verandering van Apple. Deze fabrikant komt met een speciale koptelefoon iPhone 7 beschermhoes.

 

Het gaat om een prototype

Zelfs grote namen binnen het Apple concern waren scherp tegen het verwijderen van de standaard koptelefoonaansluiting. Het mocht allemaal niet baten, want Apple zette door met deze aanpassing in het design. Wel heeft Apple ervoor gekozen om meerdere mogelijkheden aan te bieden om toch de gewone oordopjes te kunnen gebruiken met de iPhone 7. Echter, velen zijn zo teleurgesteld dat dit ook niet meer hoeft. Speciaal voor hen is er nu een unieke beschermhoes die ervoor zorgt dat je gewoon je koptelefoon kan gebruiken. Het gaat wel nog om een prototype.

 

Je iPhone 7 wordt langer

IN het beschermhoesje voor de iPhone 7 is een verlenging te vinden die de telefoon als het ware wat langer maakt, zodat er gewoon ruimte is voor de koptelefoonaansluiting. De hoesjes worden uiteindelijk geproduceerd in dezelfde kleuren als de iPhone 7, namelijk gitzwart, zwart, goud, zilver en roségoud. 

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Top 5 refurbished iPhone