Een Smart Connector in de iPhone 7

Geplaatst op 1 June 2016 - 23:59

Een Smart Connector in de iPhone 7

Naar verwachting komt de iPhone 7 in september 2016 op de markt, of in elk geval in de herfst van 2016. In maart van dit jaar werden er afbeeldingen naar buiten gebracht die de iPhone 7 zouden tonen. Als de afbeeldingen echt zijn, dan was het vanzelfsprekend niet de bedoeling dat deze al getoond zouden worden. De afbeeldingen zouden gelekt zijn door een partner in het productieproces van de iPhone 7, Catcher Technology.

 

Als we de afbeeldingen mogen geloven..

Meerdere ondernemingen, met name uit China en Japan, hebben al te kennen gegeven dat de afbeeldingen naar alle waarschijnlijkheid echt zijn. Als we inderdaad moeten uitgaan van het feit dat het de iPhone 7 is die op de afbeeldingen staat, dan kunnen we constateren dat er aan de onderzijde van het toestel drie punten zijn te zien. Dit zou wijzen op de aanwezigheid van een Smart Connector. Deze aansluiting is bedoeld voor het koppelen van diverse accessoires. De Smart Connector werd eerder al aan de iPad Pro toegevoegd.

 

De geruchten

Er ging het gerucht dat de achterzijde van de iPhone 7 volledig glad zou zijn. De afbeeldingen ontkennen dit. De afbeeldingen bevestigen wel de geruchten dat er een dubbele camera aanwezig is. Niet duidelijk is het of de dubbele camera aan zowel de iPhone 7 als de iPhone 7 Plus zal worden toegevoegd, of dat dit een feature is die alleen de iPhone 7 Plus gegund is. Of de afbeeldingen daadwerkelijk echt zijn is niet bewezen.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Een gepersonaliseerde telefoon houder maken
Ben je op zoek naar een leuke activiteit om samen met je gezin te doen waar je ook nog iets aan hebt? Waarom niet een middagje samen knutselen met materialen die je al in huis hebt? We hebben een geweldig doe-het-zelf project voor je: een smartphone houder maken van gerecycled karton.
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Top 5 refurbished iPhone