Een refurbished iPhone met Sim Only is het goedkoopst

Geplaatst op 7 April 2016 - 13:28

Een refurbished iPhone met Sim Only is het goedkoopst

Zoek jij naar de goedkoopste manier om gebruik te maken van een goede iPhone? Je kan natuurlijk kiezen voor een nieuwe iPhone in combinatie met een tweejarig abonnement, echter, het abonnement is dan toch prijzig en je zit er twee jaar aan vast. Je gaat daarmee een verplichting op financieel gebied aan en je moet zeker weten dat je je hieraan wilt en kunt houden. Daarnaast lijkt het alsof je de iPhone gratis krijgt bij het abonnement, maar je betaalt natuurlijk wel degelijk voor het toestel. De prijs van de telefoon zit in je abonnementsgeld berekend en uiteindelijk betaal je meer voor het toestel dan dat je deze zou kopen.

 

Een iPhone kopen en Sim Only gebruiken

Je kan er ook voor kiezen om gebruik te maken van een Sim Only abonnement, welke aanzienlijk goedkoper is in de maand. Je kunt deze maandelijks opzeggen en steeds bijstellen naar je dataverbruik. Echter, dit betekent dat je zelf een toestel moet kopen en de aanschafprijzen van iPhones zijn ook niet bepaald voordelig.

 

Combineer de goedkoopste opties

Zo goedkoop mogelijk uit zijn? Dan kies je voor een refurbished iPhone met een Sim Only abonnement. Een refurbished iPhone is even goed als een nieuwe, maar wel voordeliger, en een Sim Only abonnement is de goedkoopste abonnementsoptie. Kortom, een ideale combinatie als je zo voordelig mogelijk gebruik wilt maken van een kwalitatief hoogwaardige iPhone. Wil je helemaal geen abonnement? Dan kan je ook kiezen voor een refurbished iPhone met een prepaidkaart. 

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Boete voor je telefoon in de auto
In de wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat wel en niet is toegestaan ​​met betrekking tot telefoongebruik achter het stuur. Enkele belangrijke punten zijn het gebruik van een telefoonhouder voor bepaalde taken en het vermijden van afleiding tijdens het rijden. Overtredingen kunnen leiden tot boetes. Lees de volledige blog voor meer details.
Top 5 refurbished iPhone