Een paar goede redenen om iOS 10.1 te installeren

Geplaatst op 30 November 2016 - 09:28

Een paar goede redenen om iOS 10.1 te installeren
Apple komt regelmatig met een update van het besturingssysteem iOS voor de iPhone en iPad. Misschien irriteert het je als er ‘alweer’ een update is en stel je de installatie uit omdat het je echt even niet uitkomt. Maar je doet er verstandig aan om de update wel degelijk op korte termijn te installeren als je dat nog niet hebt gedaan. De belangrijkste reden is dat er met iOS 10.1 een bekend veiligheidslek is gedicht dat via een jpeg bestand op je iPhone terecht kon komen. Daarnaast is de portretfunctie die voor de iPhone 7 Plus werd aangekondigd met deze versie van iOS voor het eerst te gebruiken, zij het in een bèta versie die wellicht in de toekomst nog wordt verbeterd.

Geen problemen meer met bluetooth apparaten van derden
Sinds de introductie van iOS 10 ondervonden veel gebruikers problemen met het koppelen via een bluetooth verbinding van apparaten die niet van Apple afkomstig waren. Apple zag blijkbaar in dat dit niet handig is en loste het probleem in de update nar iOS 10.1 op. De grote update van iMessage, de berichten app van Apple, bracht ons de grappige optie van animaties bij berichten. Deze animaties kon je voorheen maar één keer zien, en wel op het moment dat het bericht werd geopend. Nu kun je als je dat wilt de animatie nogmaals afspelen door op het desbetreffende ballonnetje te tikken.

Diverse bugfixes om het gebruik te verbeteren
Naast de grote updates die in iOS 10.1 zitten, zijn er uiteraard ook de nodige kleine bugfixes. Zoals bij ieder besturingssysteem komen er altijd de nodige kinderziektes aan het licht na de introductie van een nieuwe versie van het besturingssysteem.  Ook in volgende versies van iOS 10 zal Apple hier ongetwijfeld mee doorgaan.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Boete voor je telefoon in de auto
In de wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat wel en niet is toegestaan ​​met betrekking tot telefoongebruik achter het stuur. Enkele belangrijke punten zijn het gebruik van een telefoonhouder voor bepaalde taken en het vermijden van afleiding tijdens het rijden. Overtredingen kunnen leiden tot boetes. Lees de volledige blog voor meer details.
Top 5 refurbished iPhone