Een nieuwe boost voor Pokémon GO

Geplaatst op 7 December 2016 - 09:26

 

Een nieuwe boost voor Pokémon GO

Pokémon GO kennen  we natuurlijk als dé rage van 2016, maar inmiddels lijkt het alweer een beetje uitgestorven te zijn. Dit heeft met meerdere factoren te maken. Op de eerste plaats is het zo dat verreweg de meeste spelers alle Pokémon al hebben gevangen, maar daarnaast kregen de spelers ook steeds meer woede en frustraties van anderen over zich heen. Er werden zelfs verboden geregeld voor bepaalde gebieden waar veel Pokémon te vinden waren, zoals bijvoorbeeld in de duinen van Kijkduin.

 

Het spel wordt nieuw leven ingeblazen

Goed nieuws voor iedereen die weer lekker met de iPhone naar buiten wil om Pokémon GO te spelen. In de broncode van de app is namelijk ontdekt dat er nieuwe Pokémon worden ingevoerd. Dit betekent dat je je verzameling monstertjes weer kunt gaan uitbreiden. Je kunt weer opnieuw op zoek gaan naar leuke Pokémon om te vangen. Het gaat niet om een handje vol nieuwe diertjes, maar om meer dan honderd nieuwe exemplaren. Dat wordt weer zoeken!

 

Meer vernieuwingen in de app

Er werd nog veel meer ontdekt aan de hand van de broncode. Zo zou het mogelijk gaan worden om daadwerkelijk gevechten aan te gaan met de Pokémon van andere spelers bij jou in de buurt. Daarnaast zou je de optie krijgen om je verzamelde diertjes te verzorgen, wat we een beetje herkennen van de rage uit de jaren negentig, namelijk de Tamagotchi. Hiermee hoopt de app de bestaande spelers weer aan het spelen te krijgen en nieuwe spelers aan te trekken. 

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Telefoon recyclen en er geld mee verdienen
een programma waarbij je jouw gebruikte mobiele apparaten terug kunt verkopen aan ons. In ruil daarvoor krijg je een eerlijke vergoeding die je bijvoorbeeld weer kunt gebruiken voor het aanschaffen van een nieuw refurbished apparaat, zoals een MacBook of een iPad.
Ontdek de MacBook Air met M1: Snel, stijlvol en een superbatterij.
de MacBook Air met M1-chip is niet zomaar een update. Als je deel uitmaakt van de Remarketed Family, krijg je niet alleen dit geweldige apparaat, maar ook alle zekerheden die komen met een Remarketed device. Want laten we eerlijk zijn, bij Remarketed gaat het niet alleen om de apparaten. Het gaat om de ervaring, de community, en om samen plezier te hebben terwijl we de circulaire economie vooruithelpen.<br />
Met je rechtermuisknop klikken op je MacBook
Om de rechtermuisklikfunctionaliteit op je MacBook te activeren, begin je met het openen van de Systeemvoorkeuren via het Apple-menu. Daarna navigeer je naar 'Trackpad' en selecteer je 'Secundair klikken' om je gewenste rechtermuisklikoptie in te stellen, zoals klikken met twee vingers of klikken in de rechterbenedenhoek. Deze eenvoudige aanpassing maakt je MacBook gebruiksvriendelijker en geeft je meer controle over je apparaat. Het volgen van deze stappen biedt een handige manier om je computerervaring te verbeteren door functionaliteiten toe te voegen die je voorkeuren weerspiegelen.
Top 5 refurbished iPhone