Een iPhone gaat jaren mee

Geplaatst op 15 March 2016 - 10:00

Wanneer u voor een iPhone kiest, dan kiest u voor een investering in de toekomst! Over het algemeen zijn mobiele telefoons van Apple niet de goedkoopste telefoons, maar wel toestellen met een zeer lange levensduur. Dit komt onder meer door de zeer stevige behuizing van deze telefoons, de krachtige processor en de sterke accu. Zo hoeft u niet snel over te stappen naar een nieuwe mobiele telefoon! Er zijn verschillende manieren om de kosten voor een iPhone te verlagen, waardoor deze telefoons voor eenieder betaalbaar worden. Wanneer u de kosten van een nieuwe iPhone uitsmeert over de jaren dat u de iPhone kunt gebruiken, zult u al snel zien dat dit niet veel hoger ligt dan bij een telefoon van een ander merk. De kosten van een nieuwe telefoon van een ander merk zijn weliswaar lager in de meeste gevallen, de levensduur van deze toestellen is ook beperkter.
 

Goedkopere refurbished iPhones
 

Een van de mogelijkheden om minder te betalen voor een nieuwe iPhone, is door te kiezen voor een zogenaamde refurbished iPhone. Een refurbished iPhone is een gebruikte telefoon, die zowel van binnen als van buiten is gecontroleerd op slijtage of eventuele schade. Doordat de meest essentiële componenten van een refurbished iPhone zijn vervangen, zullen deze mobiele telefoons nog jaren meegaan. De prijs voor een refurbished iPhone ligt echter een stuk lager, dan bij een nieuw toestel uit de winkel.

Wees u ervan bewust, dat een refurbished iPhone niet te vergelijken is met een tweedehands toestel van een particulier. Een refurbished iPhone is namelijk volledig schoongemaakt, getest en onderdelen zijn vervangen. Een particulier kan/zal dit niet doen, voordat hij of zij het toestel aan u verkoopt. Ook is de prijs van een tweedehands iPhone in de meeste gevallen nauwelijks lager, dan de prijs van een refurbished iPhone. Een bijkomend voordeel aan een refurbished iPhone is de garantie die u op deze toestellen krijgt. Veel online aanbieders van refurbished iPhones bieden een of twee jaar garantie. 
 

Een refurbished iPhone met sim-only abonnement
 

Veel mensen gebruiken hun iPhone voor het gebruik van apps als Whatsapp, Facebook en Outlook. Om niet afhankelijk te zijn van openbare WiFi-netwerken, kunt u een reburbished iPhone combineren met een sim-only abonnement. Bij een sim-only abonnement betaalt u niet voor een toestel, maar alleen voor de bundels die u kiest. Dit is over het algemeen een veel goedkopere oplossing dan de combinatie van een nieuwe iPhone, met een mobiel abonnement. Zeker wanneer u geen tot weinig gebruik maakt van mobiel internet, bellen en sms’en op uw iPhone, is een sim-only abonnement de goedkoopste oplossing. Hierbij kunt u de samenstelling van de internet- en belbundels zelf samenstellen.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Boete voor je telefoon in de auto
In de wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat wel en niet is toegestaan ​​met betrekking tot telefoongebruik achter het stuur. Enkele belangrijke punten zijn het gebruik van een telefoonhouder voor bepaalde taken en het vermijden van afleiding tijdens het rijden. Overtredingen kunnen leiden tot boetes. Lees de volledige blog voor meer details.
Top 5 refurbished iPhone