Een iOS chat voor Pokémon Go spelers?

Geplaatst op 22 August 2016 - 10:45

Een iOS chat voor Pokémon Go spelers?

Pokémon Go is natuurlijk hét spel van dit moment. Het doel van het spel is om kinderen weer naar buiten te krijgen. De app kan in huis worden gestart en bij de meeste mensen kunnen er ook wel wat Pokémon worden gevonden in huis, maar daarna zal er toch echt naar moeten worden gezocht in de buitenwereld. Niet alleen kinderen lopen op straat met de smartphone of iPhone, op zoek naar Pokémon, maar ook volwassenen zijn erg intensief met de app bezig. Dit was natuurlijk vragen om apps die hiervan mee willen profiteren, en de eerste chat app voor Pokémon spelers is al ‘geboren’.

De Pokémon Go chat van Razer

Razer is een app ontwikkelaar die snel aan de slag is gegaan met een app om een beetje mee te kunnen liften op het succes van Pokémon Go. Razer heeft RazerGo in de AppStore gezet, een app speciaal voor Pokémon Go spelers. Het gaat om een chat app die kan worden ingezet om informatie met andere spelers bij jou in de buurt uit te wisselen. Er kan een publieke chat worden aangegaan met andere spelers, maar het is ook mogelijk om uitsluitend te chatten met mensen die in het zogenaamde zelfde team zitten. Tot slot is er ook een privé chat beschikbaar en zal er een functie worden toegevoegd aan de app om beacons te plaatsen, waarmee je een chatroom kan maken voor mensen die zich in de buurt van het beacon bevinden.

Niet van Pokémon Go

Belangrijk om te weten, vooral ook voor ouders, is dat RazerGo niet van Pokémon Go is, waardoor er vrijwel geen controles worden uitgevoerd op taalgebruik in de chatrooms.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Boete voor je telefoon in de auto
In de wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat wel en niet is toegestaan ​​met betrekking tot telefoongebruik achter het stuur. Enkele belangrijke punten zijn het gebruik van een telefoonhouder voor bepaalde taken en het vermijden van afleiding tijdens het rijden. Overtredingen kunnen leiden tot boetes. Lees de volledige blog voor meer details.
Top 5 refurbished iPhone