Dubbele optische beeldstabilisatie voor de komende iPhone

Geplaatst op 27 December 2016 - 13:45

Dubbele optische beeldstabilisatie voor de komende iPhone

Camera’s in smartphones, waaronder natuurlijk ook iPhones, krijgen tegenwoordig alle aandacht. Het moet steeds beter, zodat zowel de gewone foto’s als de selfies een betere kwaliteit krijgen. We werken immers voortdurend met beeldmateriaal en houden ons actief bezig met social media, waarop foto’s ook een grote rol spelen. Bij Apple ligt de focus nu op het realiseren van een dubbele optische beeldstabilisatie voor de komende iPhone, ofwel het model van volgend jaar.

 

Van enkel naar dubbel in de iPhone

Op dit moment heeft de iPhone 7 een dual lens camera met optische beeldstabilisatie. Deze optische beeldstabilisatie is nu enkel nog te vinden in de groothoeklens, maar naar verluid wordt er gewerkt aan een dubbele optische beeldstabilisatie, dus voor beide lenzen, in de nieuwste iPhone. Door zowel de groothoeklens als de telelens te voorzien van optische beeldstabilisatie zal de fotokwaliteit aanzienlijk verbeteren. Hiervoor is het wel nodig om de telelens opnieuw te ontwerpen, waardoor het niet mogelijk is om dit al door te voeren in de huidige toestellen.

 

De zoektocht naar de perfecte camera

Eerder al ging Apple met de iPhone 7 de strijd aan met de nieuwste Galaxy van Samsung over de camera. Uiteindelijk hebben beide toestellen een goede camera met beide eigen voor- en nadelen. Apple zet de strijd voort om uiteindelijk het toestel te leveren met de beste camera voor een optimale fotokwaliteit. Of dit lukt zullen we gaan zien als de nieuwste generatie refurbished iPhone volgend jaar op de markt verschijnt.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Boete voor je telefoon in de auto
In de wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat wel en niet is toegestaan ​​met betrekking tot telefoongebruik achter het stuur. Enkele belangrijke punten zijn het gebruik van een telefoonhouder voor bepaalde taken en het vermijden van afleiding tijdens het rijden. Overtredingen kunnen leiden tot boetes. Lees de volledige blog voor meer details.
Top 5 refurbished iPhone