Doloremque ut est si

Geplaatst op 7 June 2016 - 00:19 In magna et aute eve

iPhone kopen

Wilt u een iPhone kopen maar weet u niet welk model u moet kiezen? Of doet de hoge prijs van veel nieuwe Apple toestellen u wellicht twijfelen? Bij Remarketed.nl bieden we u de ideale oplossing en helpen we u graag om de juiste keuze te maken. Op onze website vindt u een breed aanbod iPhones in uitstekende conditie, waaronder zowel refurbished als tweedehands modellen.

Onze tweedehands iPhones doen in vrijwel niets onder voor nieuwe exemplaren, maar zijn behoorlijk lager geprijsd. Hierdoor kunt u beslag leggen op de nieuwste smartphones van Apple, zonder hiervoor de hoofdprijs te betalen. Wij bieden uiteraard ook oudere modellen van de iPhone aan, die logischerwijs nog goedkoper zijn dan de nieuwere varianten.

Telefoon simlock vrij en zonder abonnement

Wilt u een iPhone kopen die echt niet van nieuw is te onderscheiden? Dan is een refurbished model van Remarketed.nl verreweg uw beste keuze. Een refurbished telefoon onderscheidt zich onder meer van andere gebruikte smartphones doordat er een nieuw, krasvrij scherm in is geplaatst. Bovendien is het apparaat ook voorzien van een nieuwe accu en nieuwe knoppen.

Het verschil ten opzichte van een fonkelnieuwe telefoon is hierdoor nauwelijks merkbaar, want zowel van binnen als van buiten is het toestel in een geheel nieuw jasje gestoken. De vervangingswerkzaamheden worden uitgevoerd door de specialisten van Remarketed.nl, waardoor u zeker weet dat uw toestel in technisch opzicht goed in elkaar zit.

Tweedehands smartphone van goede kwaliteit

Geeft u liever nóg minder uit aan een telefoon? Dan is een tweedehands iPhone een ideale keuze. Deze is weliswaar niet voorzien van nieuwe onderdelen zoals een refurbished exemplaar, maar heeft een extensieve kwaliteitscontrole ondergaan die een goede staat van het toestel garandeert. Niet zonder reden komen al onze tweedehands smartphones met een A-klasse label en één jaar garantie.

Of u nu een gebruikte of een refurbished telefoon besluit te kopen: standaard leveren wij elke smartphone op onze website met praktische accessoires. Denk hierbij onder meer aan een oplader, een USB-kabel voor connectiviteit met overige apparaten en een headset van goede kwaliteit om muziek te luisteren of telefoongesprekken te voeren.

Goedkoop een Apple iPhone kopen

In de loop der jaren heeft Apple zijn telefoons geleidelijk van steeds meer opslagruimte voorzien. Dit is geheel in lijn met de wens van de moderne gebruiker, die steeds meer en grotere bestanden opslaat op zijn telefoon om zo op elke willekeurige locatie van media zoals muziek en video te kunnen genieten.

Wanneer opslagruimte ook voor u een belangrijke factor is, zijn de nieuwste iPhones met hoge opslagcapaciteit zeker aan te bevelen. Heeft u echter minder capaciteit nodig? Dan is een kleinere en goedkopere iPhone kopen een beter idee. Bekijk daarnaast vooral eens de beschrijving bij de uiteenlopende modellen iPhones op onze website om te bepalen wat voor u het ideale toestel is.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Telefoon recyclen en er geld mee verdienen
een programma waarbij je jouw gebruikte mobiele apparaten terug kunt verkopen aan ons. In ruil daarvoor krijg je een eerlijke vergoeding die je bijvoorbeeld weer kunt gebruiken voor het aanschaffen van een nieuw refurbished apparaat, zoals een MacBook of een iPad.
Ontdek de MacBook Air met M1: Snel, stijlvol en een superbatterij.
de MacBook Air met M1-chip is niet zomaar een update. Als je deel uitmaakt van de Remarketed Family, krijg je niet alleen dit geweldige apparaat, maar ook alle zekerheden die komen met een Remarketed device. Want laten we eerlijk zijn, bij Remarketed gaat het niet alleen om de apparaten. Het gaat om de ervaring, de community, en om samen plezier te hebben terwijl we de circulaire economie vooruithelpen.<br />
Met je rechtermuisknop klikken op je MacBook
Om de rechtermuisklikfunctionaliteit op je MacBook te activeren, begin je met het openen van de Systeemvoorkeuren via het Apple-menu. Daarna navigeer je naar 'Trackpad' en selecteer je 'Secundair klikken' om je gewenste rechtermuisklikoptie in te stellen, zoals klikken met twee vingers of klikken in de rechterbenedenhoek. Deze eenvoudige aanpassing maakt je MacBook gebruiksvriendelijker en geeft je meer controle over je apparaat. Het volgen van deze stappen biedt een handige manier om je computerervaring te verbeteren door functionaliteiten toe te voegen die je voorkeuren weerspiegelen.
Top 5 refurbished iPhone